Uncategorized

Status pt. # 36

… Jeg har reddet mig en omgang bræk-syge, og det er på alle tænkelige måder nederen. Og ulækkert. Til gengæld kan mine tilbageværende graviditetskilo nu tælles på 4 fingre.

… Nu kan jeg i øvrigt se, at jeg slet slet ikke satte nok pris på muligheden for at slappe af under sygdom, mens jeg havde den. Altså i mit tidligere liv. Nu tørrer jeg røv/laver frokost/ordner vasketøj/putter baby/spiller jeg IPad og så videre, indimellem mine snakke med Ulrik i det store rør.

… Jeg ser “Søstre” på DR, og har lyst til at få en 60’er-agtig korthårsfrisure ligesom hovedpersonen. Ikke at jeg tror det ville være særlig pænt til mig – men jeg gad godt kunne bære det.

  Diskussionen om adskillelseskultur, hjemmepasning og udearbejdende mødre hos Ida og Karoline er fantastisk spændende, synes jeg. Jeg ville gerne kunne formulere nogle tanker om emnet selv, men jeg har travlt med alt mulig andet jf. Punkt 2.

… Jeg har lyst til at uddele klask med et vådt ammeindlæg til typerne, der byder på mine ting på Reshopper, men som aflyser 10 minutter inden afhentning. Og ja, der er mange af dem. Klask-klask.

… Vi snakker virkelig meget om lort, prut og kønsorganer herhjemme for tiden. I ved, børnehavebarn. 

… I julegave forærede jeg min mand koncertbilletter. Da jeg købte dem i efteråret tænkte jeg at det var en alletiders idé, fordi 1) vi kunne være hjemme på 10 minutter, idet vi ikke bor langt fra Royal Arena, 2) koncerten var efter puttetid og 3) lillesøster er 6 måneder gammel. Ha. Lillesøster er en vaskeægte søvnfornægter, og hun vil ikke tage flaske, så nu er billetterne solgt. Selv tak for en god gave, skatter. 

… Men selvom lillesøster er en elendig sover, er hun den gladeste baby, jeg nogensinde har mødt. Hun er simpelthen ét stort, tandløst smil altid. Lille, lykkelige babyven <3

2 thoughts on “Status pt. # 36”

  1. Kæft, hvor skønt med sådan en lille babyven! ❤️ Knapt så skønt med knæk-og-bræk-halløjsaet, jeg håber VIRKELIG du er kommet på højkant igen, det er noget af det gyseligste, der findes! Og ja: Hvad fanden lavede man egentlig før i tiden, når man var syge, og ikke samtidig behøvede at varetage alle andres behov undervejs?…. Jeg tænker det er en joke, nogen har fundet på. En ret grum en af slagsen.
    Rigtig god bedring til dig! ❤️

    1. Ja det er så hyggeligt 😍 Og tak for god bedring’en. Jeg tror også det er en joke – og ja, fanden tá den der har fundet på den. Go aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *