Uncategorized

Status pt. # 38

…I skrivende stund er jeg i internet-kø til Cirkus Summarum-billetter, og jeg spørger bare: What the actual fuck sker der for, at der bliver ved med at være over en times kø tilbage? Hvem har tid til at vente på det? Har andre mennesker ikke et arbejde de skal passe?

… Vores nye, store skrummel af en søskendeklapvogn aka. Damekareten fungerer simpelthen upåklageligt til at hente Lille fra børnehave. Hun synes endda at den er så optur, at børnehavevennerne også må prøve en tur.

…Jeg synes efterhånden at jeg ligner én, der er 500 år gammel. Men det er også sådan jeg føler mig, så på den måde passer det meget godt sammen.

…Mine efterfødsels-tindinger har i øvrigt også længe lignet noget, der sad på en gammel mand. Nu er der vokset er par centimeter hår ud midt i al det pletskallede, men jeg tror verden har set mig med tilbagestrøget hår for sidste gang.

…Min mand har bygget en kant hele vejen rundt om vores seng. Kønt er det ikke, men det virker! Ingen børn triller ud, og mor her kan sove godt… Eller, i teorien kunne hun. I virkeligheden vækker den lille tyksak hende hundrede gange hver nat, hvilket vel forklarer punkt 3.

…Lillen og jeg sad i sofaen og så fjernsyn forleden, og imens snakkede vi om børnehaven. Jeg spurgte Lillen, om hun godt kunne lide at være i børnehaven, hvortil hun svarede: ”Ja, men jeg kan allerbedst lide at være her sammen med dig”. Årh , altså <3 Lige dér var jeg to sekunder fra at købe et hus på Falster og blive hjemmegående.

…Apropos Lillen, så har hun forelsket sig i konceptet snack-pølser, så nu har vi køleskabet fyldt med sådan nogle nasty banditter. Sofie for fem år siden havde svortet, at hendes børn aldrig skulle spise den slags. Sofie i dag er benhård realist.

…Jeg var ude at handle igår, og som en ekstra service åbnede ekspedienten min indkøbspose for mig (jaja, det er ikke nemt at redde planeten med ammehjerne). Han slikkede grundigt på sine fingre, for nemmere at få plasticen fra hinanden. Yikes, men også pænt af ham at ville hjælpe.  Jeg syntes det var svært at lægge ansigtet i rette folder, så endte med noget a la dette:

 

 

11 thoughts on “Status pt. # 38”

  1. Den der kø, ik’? Jeg er ked af at sige det, men den bliver en del af din virkelighed mange år endnu. Hver eneste gang du skal melde en af pigerne til sport, summer camps, og jeg ved ikke hvad, så vil det svare fuldstændig til billetkøen til en Coldplay-koncert. Derfor Falster…. (øh not).
    Jeg elsker beskrivelsen af dit barselshår! ❤️

    1. Ej, for pokker da! Mine børn kommer aldrig til med til noget så – billetkø er jo ligeså kedeligt som at se maling tørre 🤣

  2. Dét, som Karoline siger! ☝️😁
    Og mht. snack-pølserne: Altså, jeg var også en meget bedre mor, inden jeg fik børn! (“Mine børn skal kun have økologisk, ufarvet fransk trælegetøj, de skal udelukkende fodres med økologiske varer (hvilket ikke var det nemmeste dengang for små 17 år siden…), og jeg laver ALT mad til dem selv!” Yeah right… Men de lever sgu da endnu!?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *