Uncategorized

Status pt. #39

… Burde jeg egentlig gøre køleskab rent, men min familie er på legeplads, så her er for en gangs skyld helt stille. Så jeg blogger og drikker kaffe istedet.

…For nogle uger siden reklamerede en masse influencere for et koncept, hvor man kan købe mad fra private – fx småkager eller pasta carbonara. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvilket ben jeg skal stå på, for på den ene side er det jo smart og hipt med deleøkonomi and what not, men på den anden side ved jeg simpelthen ikke, om jeg ville kunne nyde en ret som Preben henne i nummer 21 har lavet hjemme i sit eget køkken? Altså, når jeg hverken kender Preben eller hans køkken? Kan Ifølge mig?

…Vi har et koncept her i huset, der hedder ”bar mave-fest”. Det går egentlig bare ud på at have – ja, rigtig gættet – bar mave. Det startede dengang Lillesøster var helt ny og lå hud-mod-hud hos sin far, og Lillen ville være med, således at de begge havde bare maver. Fra min stue kigger jeg direkte ind hos 3 unge og meget veltrænede mænd, der holder bare mave-fest hele tiden! Og venner, det er altså ikke den dummeste udsigt at have, når man nu er hjemme hele tiden.

…Man har efterspurgt et billede af den små-børn-skal-ikke-trille-ud-over-kanten-kant, min mand lavede rundt om vores seng. Egentlig forstår jeg ikke, hvorfor det ikke allerede findes (altså ikke billedet, men sengen). Her er den:

…Jeg forstår heller ikke, hvorfor der ikke er nogen, der har lavet et økologisk bondebrød? Kohberg? Schulstad? Kh Speltmor

…I en periode har jeg fået sådan nogle emails fra Google om, at nogen i Georgien prøver at hacke min mailkonto. Og det giver mig en helt særlig form for creeps – jeg forestiller mig sådan nogle fedtede, skumle typer der sidder i et vindblæst skur i ingenmandsland, der bare sidder og leder efter hemmeligheder. I så fald er min mail nok den kedeligste at hacke med spam fra Boozt og afleveringspåmindelser fra biblioteket.

…Hvorfor er der aldrig er nogen i “3x Beliggenhed”, der vil til Vestegnen? For et par uger siden var der et par, der lignede nogen der have spist en dårlig østers, da de blev præsenteret for et hus i Rødovre. Alle vil nordpå. Altid. Jeg synes sgu at Vestegnen er fin (læs tidligere skriv om Vestegnen her og her).

…Følelsen, når man sælger ting for ussel mammon på Reshopper, og nogen spørger om man kan mødes 8 metrostationer væk for at handle til en samlet sum af 45 kroner, har jeg det sådan her:

 

 

1 thought on “Status pt. #39”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *