Uncategorized

Status pt. # 4

Godt:

-Jeg kan ligge på ryggen, på maven OG jeg kan uden videre bukke mig ned, hvis jeg taber noget. Fandme dejligt.

-Lillen er blevet sådan lidt rødhåret. No idea hvor det kommer fra, for både Søren og jeg sporter en god leverdreng. Min mor spurgte på sms om der mon var ”rust i røret”, og lavede den der ulækre tungen-ud-af-munden-smiley. Hun er altså en herlig dame.

-Til gengæld har Lillen verdens bedste Bundesliga-garn, som min svigerfar bemærkede. Sådan kort på toppen, og langt i nakken <3

– I går havde jeg jeans på! (I dag er jeg tilbage i joggingdrenge, man skal jo heller ikke overdrive).

-De unge mødre er startet igen. Dog er det ikke helt det samme uden Natascha Nikita og Christina Thorsen.

-Jeg har fået så mange fine barselsgaver. Herunder 1 stk. hjemmebagt kæmpe-brownie, smykker og en lækker kjole.

-Vi øver på at bruge sut herhjemme. Damen har ikke rigtig fanget konceptet, herunder at man skal lukke munden om sutten – men sødt ser det ud.

-Jeg har fundet ud af, hvordan man ammer og spiser samtidig.

 

Mindre godt:

– Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan man ammer og spiser samtidig uden at spilde på babyen. Hvis man er rigtig heldig kan man finde rester af indisk takeaway på hendes tøj, eller krummer fra en nougatsnegl i hendes nakkedeller.

– Jeg har brugt knap hundrede kroner på en neglelakfjerner ”uden farlig kemi”. Jeg tror det ville være ligeså effektivt at bruge fx Faxe Kondi eller showergel, for den er godt nok mere end én slags uduelig til at fjerne neglelak.

– Jeg er åbenbart sprunget ud som dyremishandler. Jeg er dødsens bange for hvepse (og alle andre dyr, for den sags skyld), og forleden var der fløjet én ind i stuen. Jeg lukkede den inde i en metalskål op mod vinduet, og satte skålen i spænd med en stol – ren Storm P. Jeg gik ud for at handle, og da jeg kom tilbage, var hvepsen blevet ristet til døde af solen udenfor. R.I.P.

-Det dér med ’hjemme-spa’ er blevet reduceret til at klippe tånegle og rense ører.

– Små, buttede baby-arme, der skal igennem langærmede bodyer er tæt på mission impossible. Specielt hvis babyen er tosset.

– Jeg har købt ”Green Kitchen rejser” kogebogen, og tænkte, at jeg nu ville være typen, der lavede sund, lækker og eksotisk vegetarmad. Jeg lagde ud med bagte portobello-svampe med tabbouleh, og det smagte så dårligt, at det blev smidt ud. Bedre held næste gang, Sofie.

 

mad mifi

(Babylår og bangan baji)

dameturPå dametur i Kødbyen…. i jeans!

2 thoughts on “Status pt. # 4”

  1. Eii hot mammi 😘 Det både lyder og ser ud til, at du har det godt! Og det der med at spilde på baby, synes jeg bare du kan se i lærdommens lys af “What goes around comes around”. Jeg mener, hun “spilder” jo uden at blinke og uden dårlig samvittighed på dig- og der er man vel ikke nær så heldig af finde rester af indisk mad og nougatsnegle 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *