Uncategorized

Status pt. #40

…Vi er taget på påskeferie hos mine svigerforældre i det jyske. Solen skinner, dåsecolaerne er kolde, babyen powernapper til lyden af fuglekvidder og Lillen lever primært af påskeæg og småkager. Alt er godt, venner.

…Inden vi tog vestpå, var Lillen og jeg i teatret for at se Karius og Baktus. Jeg fik lidt creeps, dels fordi historien jo egentlig er ret uhyggelig, og dels fordi skuespillerne havde sådan nogle lidt skræmmende masker på. Lillen tog det derimod i stiv arm – hun gik mest op i, hvorfor i al verden hun ikke måtte få en slikkepind fra baren. Det var så hyggeligt at være på tur bare os to, og vi købte is og tog på legeplads efter forestillingen.

…På legepladsen var også Natasha Al-Hariri, og jeg blev komplet starstruck på den dér måde, hvor det ikke ville være upassende at spørge, om jeg havde fået glo-suppe til frokost.

…Jeg vil gerne lige spørge nogen veterinært kompetente typer, om fugle kan have hudorme? For i så fald tror jeg, at jeg trykkede en hudorm ud på et stykke kyllingelår forleden.

… Jeg har været på næse-spray detox ved hjælp af noget der ligner – og føles som – en grafitti-spray-dåse til snydeskaftet. Den sagde en høj lyd og blæste saltvand op i næsen med en imponerende hastighed – så meget, at jeg fik blodnæse et par gange. Til gengæld blev jeg clean. Bemærk datid; Junkiemor er tilbage på Zymelin.

…Titel-sangen til serien med Vaaaaffel Vovseeee på Ramasjang ikke? HOLD KÆFT MAND, hvor er den irriterende!

…For nogle dage siden var jeg ude at gå en tur på Vestegnen, og denne menu hang udenfor en café. Jeg har siden spekuleret over, hvad er en Brøndby-gryde er? Har vi nogen bud? Og vil man helst have den med fritter eller ris?

4 thoughts on “Status pt. #40”

  1. Øv! Jeg så ordet Brøndby-gryde i din henvisning fra Facebook og håbede sådan, at der ville være en opskrift på dette kulinariske begreb. Og så er der bare undren! Den deler jeg til gengæld. Dog er jeg næsten sikker på to ting. Der er nok cocktailpølser i, og fritter er valget, altid fritter.

    1. Haha, jeg ville ELSKE at kende opskriften! Jeg er også helt sikker på noget med cocktailpølser. Måske også noget fløde? Bacon? I hvert fald ikke for meget grønt. Og jeg er helt med på fritterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *