Uncategorized

Status pt. #42

…Hvor er det bare godt, at der var så høj valgdeltagelse i søndags (tak til klimatosserne 💚). Jeg var simpelthen i syv sind over, hvor jeg skulle sætte mit kryds. Jeg vekslede mellem SF og Alternativet, og endte med sidstnævnte selvom jeg var i tvivl om, hvorvidt det var en god idé når de indgik i et valgforbund, jeg ikke støttede. Alternativet fik lige præcis nul mandater, så jeg skulle nok have stemt SF.

…Er det bare mig, eller er vi blevet bedre til at tale højt om, hvad vi stemmer? Det er en god idé, synes jeg. Især, når der er plads til uenigheder.

…Jeg kunne godt blive bedre til at acceptere uenigheder, faktisk. Jeg skal gerne indrømme, at jeg går lidt i panik hver gang vi i disse valgkamps-tider går forbi nogen fra Dansk Folkeparti, af frygt for, at Lillen gerne ville have deres balloner eller flag.

…Da jeg var på vej ned for at stemme, trådte jeg direkte ovenpå en død krage på størrelse med en velvoksen lørdagskylling, der lå midt på vejen. Altså, nogle gange bliver jeg selv imponeret over min distræthed.

…Hvorfor er der så mange mennesker med sokker i sandalerne i disse dage? At det ikke er helt varmt nok til bare fødder, betyder jo ikke, at man skal tage sokker i sandalerne – det betyder, at man skal tage sine sko på.

… Jeg har fået fjernet et lille, fjollet modermærke på den ene hofte hos en kirurg. Følelsen, når man smalletalker med en læge, der står med ens modermærke i en pincet og er i gang med at putte det ned i et plasticrør, ikke? Det er fandme mærkeligt.

…Dette her er mine tre seneste køb, og jeg håber virkelig, at jeg er god i sennepsfarvet, så det ikke ender ligesom dengang nude var moderne, og jeg lignede en omvandrende kødpølse et par år i træk:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *