Uncategorized

Status pt. # 44

…”Se mor! En halskæde!” sagde barnet, og holdt en perlerække af brunchpølser op omkring halsen. Lidt ulækkert, men også lidt sjovt.

…Jeg har købt en brugt cykel af Steen i Vejle, som sagtens kunne tage en omvej for at aflevere den til mig, da han alligevel skulle til København. Kæmpe skud ud til Steen! Den er sort, lige så gammel som mig og vi er allerede blevet gode venner. Cyklen og jeg har i dag været til frokost på Friheden på Nørrebro – og jeg fløj nærmest gennem byen. Jeg skal have købt mig en ringklokke til cyklen, så jeg kan ringe hidsigt af alle de forpulede elektriske løbehjul, der tåger rundt ude på cykelstierne.

…I øvrigt også skud ud til solcremen fra Rudolph Care, fordi den ikke svier i øjnene. Normalt er jeg ret ligeglad med, hvad mærke min hudpleje er, for jeg kan ærlig talt ikke mærke forskel på en creme til 79 kroner fra apotekets egen serie, og på én der koster det femdobbelte. Men her giver det altså mening at kaste nogle ekstra skejser efter mærkevarerne.

…Det er egentlig slet ikke mig, dette her vejr. Det er sgu for varmt. Og solrigt. Jeg er nok mere en 20-grader-og-let-overskyet-kinda-girl.

…Jeg får akut nældefeber af firmaer, der sender smileys til mig hele tiden. Fx DAO; jeg har ikke fået en eneste besked fra dem, uden at der er en smiley eller halvtreds i. Det virker altså… dumt?

…Jeg er begyndt at lave smoothies – eller greenies – et par gange om ugen. Det betyder, at mine børn drikker grønkål og broccoli, og jeg kan næsten ikke være i mig selv over, hvor meget jeg får lyst til at pudse mor-glorien. Noget grøntsager, noget banan, nogle bær, lidt citronsaft og et godt skvat havremælk ned i blenderen og vrrrrroooooommmm.

…Jeg har til gengæld lånt børnebogen ”Ordtrolden” på biblioteket, og læser den højt for Lillen inden hun skal sove. Selvom ordtrolden slet ikke er skræmmende, giver jeg den min aller ondeste trolde-stemme, for så bliver hun bange og putter sig ind til mig – og det er dejligt, for hvis der er noget den snart-fire-årige ikke gider længere, så er det at putte #momoftheyear

…Nåja, jeg har også lige klippet Lillens pandehår, der som sædvanligt blev helt vildt skævt. Jeg lover at holde op med selv at klippe hende, når hun er for stor til at være nuttet med skævt hår. Altså om en ti-femten år 😜

 

1 thought on “Status pt. # 44”

  1. Gud, Ordtrolden kan jeg godt huske! Men hvorfra aner jeg ikke. Måske den egentlig står på reolen? 😀 Bogbloggeren har vist for mange bøger *og* et overforbrug af sit bibliotek til at kunne hitte rede i den slags 😉 Men der er findes også en “Bogstavtyven”, så vidt jeg husker, der er rigtig morsom, særlig at læse højt med høj og forvirret stemme, når ordene ikke kommer ud, som de skal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *