Uncategorized

Status pt. # 46

…Jeg går sådan lidt og cirkler rundt om mig selv, for min veninde er ved at føde hendes lille søn. Som I: Lige nu. Jeg er simpelthen SÅ spændt. Jeg sms-korresponderer med min venindes mor, der heller ikke rigtig ved, hvad hun skal gøre af sig selv. Altså, hvis jeg ikke det var lidt for meget af det gode, sad jeg i bussen på vej til hospitalet nu, i stedet for at blogge fra min sofa.

…Jeg har netop googlet, hvad et årskort til Dinos Legeland koster. Det er krafteddermig dyrt, og ved I hvad? Fortids-Sofie ville mistorisk have grinet sin røv i laser, hvis hun vidste, hvad der ventede hende.

… Vores naboer er taget på ferie, og har hængt en pose overskudsmad på vores dør – en leverståhej, en agurk, en havremælk og nogle boller – og jeg er simpelthen vild med, at det er blevet helt comme il faut at undgå madspild på dén måde.

…Jeg har klippet Lillesøsters pandehår, og det endte med, at min mand kiggede på mig og sagde ”altså, vi er enige om at det er sidste gang, du har hjemmeklippet vores børn, ikke?”. Tsk… (og svaret er i øvrigt nej, ha!).

…For hundrede år siden stillede jeg forslag til Årstiderne om, at de burde lave en måltidskasse med børnevenlige vegetarretter. Mine børn vil gerne spise både mælkebøtteblade og pottemuld, men de rører hverken dhal eller krydret chimichanga. Der må være andre, der også syntes at det var en god idé, for i går fik jeg en mail om, at lige præcis dén kasse kan bestilles nu! Hurra!

…Jeg har installeret YouTube Kids app’en på min telefon, men åbenbart skal man lave et regnestykke for at låse den op. Problemet var, at jeg SLET ikke kunne regne ud, hvad 6 x 8 er. Det viste sig, efter nogle meget lange minutter med fingerregning and whatnot, at svaret er 48. Går vi bare ud fra, at man kan de små tabeller, når man er voksen eller hvad?

…Apropos mad, så er det jo helt åndssvagt, hvor lang tid jeg bruger på at tørre højstolen og gulvet af for karrysild/ostehaps/rugbrødskrummer/halvspiste broccoli-buketter/ havregrød/blåbær. 4-5-6 gange om dagen. Hver dag. Og det bliver alligevel aldrig ordentlig rent. Lige dén del af barslen kommer jeg ikke til at savne, når Lillesøster starter i vuggestue.

…Jeg har givet Dameekspressen aka vores søskendevogn videre. For der var en eller anden kat, der besluttede sig for at vores store klapvogn skulle være dens yndlingsspot, og det betød at 1) klapvognen var altid fuld af kattehår og 2) jeg er dødsens bange for katte, og nogle gange lå den bare og stirrede olmt på mig – det var i sandhed et smukt øjeblik, da jeg ikke turde gå ind ad hoveddøren, fordi den så SÅ sur ud og jeg panikkede, indtil nogle naboer kom mig til undsætning. Tak for alt, gaffa-tapede, smoothie-indsmurte, raslende og slingrende køretøj. Du var en sand ven i nøden <3

8 thoughts on “Status pt. # 46”

 1. Jeg kan kun fem tabellen 🙈 Og kan ikke engang min kæreste gennem otte års mobil nummer – eller nogle andres, kun mit og min fars. Og.. Har igenigen spærret mit madkort. Jeg kan ikké huske tal. Nogensinde.

  – A

  1. 2 og 5-tabellen er jeg også rimelig skudsikker i, men alt andet er 🤯
   Ha, det lyder som om vi har det på samme måde med tal!

 2. Karrysild, god idé! Hvor gammel er lillesøster? (Min dreng er 8 måneder, og jeg tænker, det ville være en nem måde at give ham lidt fisk i mosen – hvis man da må?)

 3. Du har i øvrigt helt ret i, at man bruger så uendeligt lang tid på at tørre hele spiseområdet af… Er man blevet mor eller rengøringskone, kan man godt snuppe sig selv i at tænke.

  1. Ja, jeg tror sgu at jeg er 50/50 😂 Lillesøster er 13 måneder, og hun ELSKER karrysild – tror det er det søde og krydrede sååååvs der hører til. Torskerogn og færdige fiskedeller er også nemme fiske-løsninger her i huset, men vær opmærksom på saltindhondet ✌🏼🐟

 4. Jeg læser troligt med men glemmer altid at få smidt en kommentar. Men i dag skal det være. For af hjertet TAK for at skrive til årstiderne. Vi har prøvet både vegetar og kvik vegetar til stor fornøjelse for forældrene. Den fire årige knapt så imponeret. Så vi opsagde abonnementet og jeg savner det! Men nu skal det genetableres. Mht højstol og lækkerhedsværdi så driller min mand ofte med, at vi burde sende en prøve fra betrækket, til analyse ved et “crime scene lab”. For at se hvor mange måltider der er indtaget siden sidste vask 🙈. Det skal siges at jeg tørrer stol og bord af efter hvert måltid. Men betræk… Aash det kan godt lige klare et måltid eller fem mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *