Uncategorized

Status pt. #47

…Lillesøster og jeg har været ved tandlægen idag. Det var lidt akavet, for tandlægen blev ved med at kalde mig “mor”, selvom jeg er ret sikker på, at det nok nærmere var tandlægen, der kunne have været min mor, end omvendt. Jeg skulle afkrydse på et skema, hvor ofte vi børstede Lillesøsters tænder (altså alle 6 styks), og svarmulighederne var noget a la “engang imellem”, “om aftenen”, “hver dag” eller “aldrig”. Min metode-skolede sociologhjerne kortsluttede fuldstændigt over, hvor dårlige svarmulighederne var formuleret. Kan om aftenen ikke også være hver dag, fx? Men bisserne var fine, Lillesøster fik et plastic-armbånd og der var blishøns i vandet udenfor klinikken, så alt var godt.

…Jeg kan simpelthen ikke få armene ned over, at det er blevet koldt og regnfuldt. Hvorfor dog, tænker du måske? Det er fordi jeg ikke kan lide at svede når jeg sover, jeg h.a.d.e.r. solcreme og jeg glæder mig sådan til, at jeg ikke skal bekymre mig om kombinationen af Lillesøster det snacker i klapvognen og aggressive hvepse.

…Fordi det er blevet efterår er jeg gået i gang med at pakke sommertøjet væk, og istedet finde thermotøjet og strømpebukserne frem. Så lige nu er der poser og kasser med tøj over det hele herhjemme, og jeg bander vores manglende kælderrum langt væk. Hvad gør andre mennesker i nybyggeri? (Speaking of nybyggeri, så synes jeg godt at det kan være svært at indrette det hyggeligt og personligt, fordi det er så hvidt og nyt det hele. Jeg faldt tilfældigvis over instagram-profilen Ditteblog, og hun bor både nybygget OG hyggeligt. Tip hermed givet videre.)

…Apropos tøj, så tror jeg, at jeg er blevet stil-immun over at have gået hjemme i halvandet år. For et par dage siden stod jeg i køen i Rema og kom til at kigge ned af mig selv, og jeg blev helt imponeret over, hvor mange forskellige slags mønster, jeg havde iført mig på én gang, jf. billedet øverst.

…Hvis man kigger godt efter, så kan man i øvrigt se en abe-tatovering over mit højre knæ. Det er sådan en lege-tatovering, men jeg har haft den i to uger, og den går simpelthen ikke væk igen. Altså, jeg har da overvejet at få en ekstra tatovering, men det var ikke ligefrem en blå abe, jeg drømte om.

…I morges kom Lillesøster valsende ud i køkkenet mens jeg lavede havregrød. Hun var helt stolt og dinglende, og det er for vildt, at hun er blevet så stor, at hun kan gå selv nu. Sådan lige pludselig.

…Jeg har hentet en pakke fra min faste strikke-dame idag (hos hvad der i øvrigt må være Amagers mest nasty kiosk: Cigaretrøg, pornoblade og for gammelt slik over hele linjen). Pakken indeholdt fire bløde trøjer og to huer, og det bedste af det hele er, at det er i matchende sæt til mig og Lillen 😂

1 thought on “Status pt. #47”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *