Uncategorized

Status pt. # 48

… Mit barn er blevet så stort, at det kan skrive sit eget navn! Eller, det kan hun overhovedet ikke, for hun hedder ikke Aneill, men hun skriver en slags bogstaver, og jeg synes det er SÅ stort.

…Sidste weekend var jeg en tur i Odense, fordi jeg skulle til 94-års fødselsdag. Da jeg stod på perronen og ventede på toget, kom jeg til at kigge ned af mig selv: Praktisk softshell-jakke. Praktisk rygsæk. En god strikbluse. Fornuftige sko. Og så slog det mig: Jeg er ved at blive til min mor. Snart har jeg sikkert også kort hår og en håndsprit i tasken. 

…Jeg har besluttet mig for, at jeg snart skal en tur til Odense igen. En times dalren rundt i centrum, hvilket var hvad jeg nåede inden fødselsdagsfejringen, var simpelthen ikke nok. Byen er jo fantastisk hyggelig med kaffebarer, små butikker og flotte parker. Tips modtages gerne. 

…I øvrigt havde jeg en temmelig ulækker plet på benævnte softshell-jakke, fordi Lillesøster fik rosin galt i halsen og kastede op ud over os begge – midt i Illums Bolighus, af alle steder.

…Man skulle egentlig tro at det var mig, der havde rundet de 94 år. For nyligt var jeg nødt til at spørge den unge ekspedient i H&M, hvordan man læser direkte beskeder i Instagram. Jeg har ikke en profil (udover min halvdøde salgsprofil) og jeg er virkelig ikke særlig god til sådan noget teknik…  det er vist fordi jeg synes at det er meget, meget kedeligt. Jeg har også haft et par earpods liggende i pakken det sidste halve år, fordi jeg ikke orker at sætte mig ind i, hvordan de virker.

…Sørens nogle-og-tyve-årige lillebror sagde forleden, at “man bliver altid low-key skræmt over at få børn af at være sammen med Jer”. Ha – det er vel forståeligt nok, når man sidder midt i et lydtæppe af babyråb, larmende legetøj og en million hama-perler, der rammer jorden, og prøver at smalltalke med to åndsfraværende forældre med røg ud af ørerne og makrelsalat på tøjet. Min hjemmelavede kaospatrulje ❤️

…Jeg har fået en fodvorte, og jeg har det som om, at den er kommet 20 år for sent – dengang var der ligesom både folkeskolens fællesbad, håndboldklubbens fællesbad, svømmeklubbens fællesbad… Nu for tiden når jeg jo nærmest ikke engang at gå i bad? Hvor kommer den dog fra? Og hvorfor skal det være sådan et projekt at få den væk igen? Altså, jeg har da ikke tid til at sidde og lufttørre den i 15 minutter to gange om dagen, efter jeg har penslet den? Og var det oversharing, eller er det cool nok? 

…Jeg blev 32 år igår. Min mand glemte min fødselsdag (og kompenserede senere med en blandet dusk fra Rema), ældstearvingen tabte min røvdyre pudder på gulvet så den splintrede og det styrtregnede det meste af dagen. Jeg satte et par kanelsnegle i ovnen og skrev til min hjemmegående, underbo at der var fødselsdagskaffe på første sal. Men… Hun så beskeden 3 timer for sent.

…Til gengæld blev jeg fejret fint i søndags, med gæster og islagkage, gåtur og fine gaver. Så. Alt er godt.

7 thoughts on “Status pt. # 48”

  1. Jeg nikkede genkendende til den med kærestens lillebror, selvom jeg egentlig er lidt fornærmet også, at han synes det. Men det er nok svært at se hverdagslykken og den store kærlighed, man får for alle de søvnløse nætter, alle bleerne, snotnæserne og pletterne på tøjet…

  2. Jeg hepper på brunch på Froggy’s, mad på Sct. Gertruds og vin på Amy’s bar – Odense er så hyggelig, er forbi byen hvert eneste år.
    Deres Zoo er i øvrigt voldfin og de har mange gode kultursteder – Brandts musem er altid et hit, eller et smut i teateret 🎈

  3. Tillykke med fødselsdagen 🇩🇰🥳 Og nej det var ikke oversharing – pøj pøj med at slippe af med den satan 😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *