Uncategorized

Status pt. #49

… Jeg har jf ovenstående tegnet en haj og babysæl på bestilling af den 4-årige, og hvis nogen spørger, hvorfor jeg dog ikke er blevet illustrator, må svaret være: Jeg ved det simpelthen ikke.

… Jeg har købt en lille fin taske i en genbrugsbutik og tænkte, at den nok havde tilhørt en sød gammel dame. Lige indtil jeg fandt en relativt ny togbillet til Berlin og et kondom i taskens inderlomme, så tasken har vist set mere end Kongen af Danmark-bolcher og ture til købmanden. Og hvor ville jeg gerne vide, hvad den har set. Det er det gode ved genbrug – at tingene kommer med en (indimellem småfræk) historie.

… Min autocorrect rettede i øvrigt småfræk til Småfolk (altså børnetøjsmærket), og det er på en eller anden måde ret sigende for livet pt.

… Jeg har brugt de sidste dage på at få ryddet ud herhjemme (inspireret af Jane), selvom jeg egentlig synes vi er ret hardcore til kun at have de ting vi faktisk bruger (dels fordi vi bor fire mennesker på 100 kvadratmeter og hverken har kælder eller loftsrum, og dels fordi jeg har allergi overfor dims og pyntegenstande). Turns out, at jeg i løbet af ingen tid kunne fylde to kæmpestore poser til genbrugsbutikken. Jeg tror jeg skal gøre det lidt oftere.

… Alt det her med bæredygtighed og klima optager mig mere og mere, og det er noget, jeg bruger ret meget energi på ude i virkeligheden – men ikke noget, der fylder herinde. Er det noget jeg skal til at lade fylde? Og i så fald: Hvordan?

… Vi har fået en ny vaskemaskine, fordi den gamle havde fået en dum vane med at lave vores badeværelsesgulv om til et soppebassin. Lillesøster bød maskinen velkommen ved trykke på alle knapperne på én gang, og startede derfor et vaskeprogram på tre og en halv time – og med ekstra vandforbrug.

… Jeg har lige lyttet “Lad os håbe på det bedste” af Carolina Setterwall færdig, og jeg vil gerne give den en kæmpestor anbefaling. Rå, sårbar og fantastisk velskrevet.

… Forleden morgen var der kaos herhjemme, og jeg slog armene ud og spurgte grinende min mand, hvad det dog var for nogle børn, han havde givet mig? Den 4-årige kiggede op fra skålen med yoghurt, og sagde med en teenageværdig mimik: “Men mor du har jo faktisk selv født os, såååå….”. Hun skal nok blive til noget en dag.

Real Housewives Of Atlanta Eating GIF - Find & Share on GIPHY

4 thoughts on “Status pt. #49”

  1. Jeg vil gerne høre mere om dine klimatanker og hvordan du praktisk tager klimahensyn i din hverdag 🙂
    Det kan både lavpraktisk være klimavenlige madopskrifter, som dine børn også vil spise, og alt muligt andet!
    Tak for en altid god og inspirerende blog, som jeg så meget kan spejle mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *