Uncategorized

Status pt. # 5

Godt:

-Kagemanden jeg fik til min fødselsdag var i sandhed smadder grim, men smagte herligt.

-Jeg har overlevet min første tur med Lillen i offentlig transport! Hun tog det helt cool, mens jeg paniksvedte og havde hjertebanken i en times tid. Som om det ikke var nok var der en noget særligt udseende  dame, der åndede mig ind i nakken, én anden dame der ”i hvert fald ikke kunne se, at det var en pige” og så en herre, der drak øller om kap med sig selv. But we did it!

-Jeg har fundet ud af, at de har noget helt a-okay uld-undertøj i Føtex. Altså til babyer.

-Takket være søde læsere, behøver jeg ikke bruge en formue på poser til blespanden. I stedet er der (som en kløgtig læser foreslog) flere penge til Nutella!

-Lillen gider godt ligge i slyngevuggen nu, og den er jo genial! Gid der fandtes sådan én til voksne. Eller gid der var nogen, der opfandt en motor, så man ikke behøver vugge den hele tiden. Gad vide om der snart kommer en hær af folk omkring de 30, der lider af en form for slyngevuggerelateret slidgigt i albuen – lidt ligesom alle i 00’erne havde ”musearm”.

-Vi har købt en dobbeltseng, sådan en kæmpe én. Det føles meget voksent, og det er alletiders at slippe for babyfødder i hovedet.

-Har jeg fået verdens bedste barselsgave af mine søde kollegaer: Et gavekort til kagebord på Nimb. Oh the joy!

-”Gift ved første blik” OG ”landmand søger kærlighed” er startet igen. Hvis I ikke kan finde mig, så ligger jeg inde i sofaen med firkantede øjne, krummer på blusen og fedtet hår. Har jo ikke tid til noget som helst andet med alt det fremragende tv! #sofapomfrit

-Jeg pillede verdens mindste bussemand på Lillen idag. Den var cirka 1 x 1 millimeter. Aww <3

 

Ikke helt så godt:

-Nu ved jeg hvordan det føles at få håndsprit i øjet. Det kan jeg ikke sådan umiddelbart anbefale.

-Jeg har ringet til Statsforvaltningen vedrørende faderskabet, og nu føler jeg mig lidt som én der er med i De Unge Mødre.

-Jeg farede vild i Frederiksberg Have forleden – altså sådan rigtig vild. Jeg havde så travlt med at nyde efterårsfarverne og mit eget selskab (Lillen sov trygt), at jeg totalt mistede fornemmelsen for, hvor jeg var. Min far kaldte mig for ”brevduen” da jeg var mindre, fordi min stedsans er så dårlig. Kom dog hjem igen, selvom jeg et kort øjeblik overvejede at lave en Robinson Crusoe, finde en sten der kunne være min nye ven og lave et bål for natten.

-Jeg ligner en idiot i mine nye bukser. Til gengæld hat jeg købt nogle barselsvenlige bukser (læs: bløde og med god plads til numsen) med svaj i, og det er meget bedre – men hvad sker der for, at de hedder jazzbukser?

-Jeg har været til 8-ugers tjek hos lægen. ”Du skal altså knibe” sagde hun – ”det gør jeg allerede” svarede undertegnede, helt gasblå i hovedet. Godt så.

-Knibeøvelser er lidt ligesom at bruge tandtråd. Noget, jeg overhovedet ikke husker. Men det bliver jeg vist nødt til…

-Jeg synes altså det er lidt angstprovokerende, at klippe negle på Lillen. Jeg prøver at sige til mig selv, at man skal trykke virkelig hårdt, hvis man skal lykkes med at klippe en finger af med en sløv baby-neglesaks fra Matas. Men babyfingre er jo så små!?

-Jeg har en frisørtid om et par dage, og overvejer at bede hende om at fjerne hele gøjemøjet. Babyfingre og lang manke er bare ikke en optimal cocktail. Så er man jo også fri for at bruge tid på balsam, føntørring og den slags (og så er der mere tid til at se TV, ha!).

 

bloggis

(Lettet type, frisk ud af S-toget // 1 styk misfoster i wienerbrøds-dej)

 

6 thoughts on “Status pt. # 5”

  1. Man kan også med fordel købe uld i Kvickly til baby. Og hvis man er ægte hausfrau kan man også lige holde øje med hvornår Føtten kører -40% på tekstil, så er det der uld næsten gratis

    1. Tak for tippet! Haha, jeg holder øje med tilbudsavisen – til 40% får man det jo reelt set kastet i nakken 😉 Rigtig dejlig weekend til dig!

  2. Jeg har stadig ikke turde kaste mig ud i at klippe min datters negle – og hun er 7 mdr. Så her foregår det med, at jeg prøver at holde babyen nogenlunde i ro ved at amme, mens min kæreste fører saksen. Det skal dæleme ik være mig, der får hapset hende i fingrene!

    1. Haha nej, jeg vil også være træt af, hvis damen pludselig mangler det yderste led! Smart metode – den vil jeg afprøve næste gang 🙂 Tak for din kommentar og rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *