Uncategorized

Status pt. # 52

…Jeg har fået en strikket vest, jf. billedet. Det er sødeste strikke-Connie fra Rudkøbing, der har lavet den til mig.  Jeg får lidt 70-er vibes, lidt blogger-vibes men mest af alt bare gode vibes af at rende rundt med guldglimmer og mønsterstrik udenpå skjorten. Min mand synes til gengæld, at den er frygtelig, ha!

…Ugebladet Hjemmet kårer hvert år den sødeste kassedame m/k. Jeg har nomineret kassemanden i min lokale Rema, fordi han simpelthen er det sødeste og mest overskudsagtige menneske, jeg nogensinde er stødt på i dén funktion – både over for kunderne, men også overfor hans festlige og temmelig højrøstede kollega. Jeg håber sådan, at han vinder. Man kunne i øvrigt nominere pr. brev, og på en eller anden måde er det en rar tanke, at den slags langsommelig og møjsommelig kommunikation stadig findes.

…Jeg har købt en stor opslagstavle til en mindre formue. Den hænger i stuen og er til børnetegninger, perleplader, vigtige papirer og dims. Og så lugter den noget så eftertrykkeligt af kaninbur. Øv. (Og en kærlig tanke til min lillesøsters udadreagerende og nu afdøde kanin, Tikki.)

…Noget andet jeg har brugt en mindre formue på, er fastelavnsboller fra Emmerys. Jeg giver dem en chance hvert år, og hver eneste år er jeg dybt, dybt skuffet. De er tørre, smagsløse og jeg føler mig simpelthen snydt, når én koster 24 kroner.

…Nu lyder det måske som om, at jeg er nærig. Det er jeg ikke – jeg tror faktisk, at jeg er det præcist modsatte.

…Apropos fastelavnsboller, har vi også bagt dem herhjemme. Jeg blev imponeret over, hvor meget kagecreme det lykkedes Lillen at få i øjet, indtil det gik op for mig, at ungen havde fået galoperende øjenbetændelse.

…Jeg er blevet afhængig af denne her chokolade. Engang blev jeg spurgt om, hvad jeg ville spise resten af mit liv, hvis jeg kun måtte spise én ting. Jeg svarede æbler (!!?!?), men hvis jeg blev spurgt om det samme nu, ville jeg uden at blinke svare lige præcis denne chokolade… *savle savle*

2 thoughts on “Status pt. # 52”

  1. Det er fandeme en flot vest altså! Og så hele vejen fra Langeland; der er jeg sgu born and raised 😉
    Jeg har lige sat min mor til at strikke en vest også og jeg glæder mig sådan til at hun er færdig, så jeg også kan føle mig strikke-moderne. Indtil nu har hun kun gidet at strikke til sit barnebarn, men så har han da i det mindste været smart!

    Og mht fastelavnsbolle så er jeg aldrig gået tilbage til emmery’s efter at have prøvet for nogle år siden – puha! Men jeg synes du skal prøve de gammeldags fra Andersen Bakery på Islands Brygge. De er fyldt med den lækreste vaniljecreme og de er øko <3

    1. TAK, Laura! Hvordan skal din vest se ud?
      Åh ja, Andersens! Det er jo de aller bedste, det havde jeg helt glemt! Tak for reminderen – jeg må hoppe på cyklen og køre ind til Bryggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *