Uncategorized

Status pt. # 54

…Ovenstående er ret præcist illustreret, hvordan jeg har det efter at have brugt hele formiddagen på en (tom) legeplads med mine to unge damer (billede fra Hej Hej Vardag).

… Bortset fra, at jeg var ved at få grå hår af at lave sandslotte og muddersuppe tidligere i dag, går det faktisk rigtig fint med aktiviteterne. Vi har været i skoven og på cykeltur. Vi har lavet kartoffeltryk (”se mor, jeg har lavet en lort med vinger!”) og haft planteværksted, hvor der blev lagt frø til ærteblomster og karse. Lillesøster fik dog smagt grundigt på frøene, så hvor meget ærteblomst og karse vi får at se, er uvist.

…I går fandt jeg på en idiot-sikker aktivitet, som børnos syntes var alle tiders: I vores gård tegnede jeg en bane med kridt. Der var en kridtstreg, hvor de skulle gå på line, og nogle felter, de skulle hoppe i. Der var tegnet en fugl, hvor de skulle baske med armene, en mus, hvor de skulle gå med museskridt og en elefant hvor de skulle tage store skridt. Der var tegnet ind, hvor de skulle gå baglæns, hinke og løbe stærkt. Det tog fire minutter at lave, og jeg fik en halv times fred og ro til at drikke kaffe på bænken. Yes.

… Og så kan Lillesøster ikke rigtigt sige hverken mor eller far, men nu har hun lært at sige ”YouTube”. Mere kan jeg heller ikke pudse lockdown-aktivitets-glorien, altså.

… Jeg er ret sikker på, at alle herhjemme øger deres kropsvolumen med 25% i den kommende periode. Fordi pandekager. Og varm kakao. Og banankage og hjemmebagte boller med tandsmør. Og snasket indisk take-away, fordi man jo skal støtte de lokale handelsdrivende.

…Forleden fik jeg en mail fra Codan om, at jeg havde skadeserstatning, jeg endnu ikke havde fået udbetalt. Jeg svarede helt ivrigt, at jeg da gerne ville have den udbetalt, mens jeg begyndte at drømme om svensk ødegård og ny sofa. Min mand spurgte om ikke det var en svindler-mail, og det løb mig koldt ned af ryggen og lige ind i selvforståelsen som sådan én, der ikke hopper på den slags. Uff! Men så svarede Codan. Det var selvfølgelig godt at det ikke var svindel, men altså… Erstatningen var åbenbart 8 kroner og 71 øre. Den må de godt beholde.

… Lillesøster har de seneste uger været temmelig medtaget af mund- og klovsyge. Eller, det hedder vel egentlig mund, hånd og fodsyge, men det er eddermandme ikke særlig mundret. Hun ser frygtelig ud, det lille menneske, med udslæt på hænder, i ansigtet, benene og i bleområdet.

… Når vi nu taler om sygdomme, var jeg til lægen (altså inden alt dette her corona-lockdown) med en fodvorte, jeg ikke kunne få til at gå væk. Det var kun en lille smule kikset da hun kastede et blik på den og var sådan “Ja, vortebehandling virker nok ikke, fordi det er en ligtorn”. Mig:

 

 

4 thoughts on “Status pt. # 54”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *