Uncategorized

Status pt. # 55

…Jeg har klippet Lillesøster, både i nakken og i pandehåret. Hendes nye look har mindet mig om nogen, uden at jeg kunne komme på, hvem det var – lige indtil vi hørte ”Skovsangen” og det slog mig, at det var Povl Kjøller. Den heldige kartoffel! Jeg mener: HVEM vil ikke gerne ligne Povl Kjøller?

…På det seneste har jeg junket ”Gift vid första ögonkastet” – den svenske udgave af gift ved første blik. Åh, hvor er det godt! Desværre har jeg set alle afsnit, jeg *har* stalket deltagerne på indtagram og nu føles det på en eller anden måde… tomt. Er der nogen af Jer, der ser det? Jeg mangler simpelthen sådan nogen at tale med det om, for min mand gider åbenbart ikke høre mere om det.

…Jeg er helt og aldeles færdig af grin over facebook-profilen Conny Kam Filtenborg. Bag den fiktive profil står forfatter Thomas Korsgaard (hvis bøger jeg i øvrigt elsker!). Conny er en nordjysk førtidspensionist, hun staver som en brækket arm, og du kender garanteret typen.

…Jeg har været på fiske-tur med Lillen og hendes børnehaveveninde. Vi fangede en ballon og en lighter.

…”Ej hvor har Lillesøster fået meget sol” sagde jeg, og kiggede på de bløde kinder. ”Nej, det er ketchup” svarede min mand, og tørrede det væk. Vi spiser helt vildt meget burger og pomfritter (med ketchup) i disse dage. Og pizza. Slik. Chips. Is. Pandekager og vafler. Jeg tror det bliv godt for den almene ernæringstilstand herhjemme, når hverdagen (og dermed børnehavens køkken og kantinen på arbejdet) engang vender tilbage.

…Til gengæld kommer jeg til at savne at kunne holde telefonmøde iført morgenhår, leggings og med gang i en hjemmefarvning af øjenbrynene aka lockdown look 🙌🏼

6 thoughts on “Status pt. # 55”

  1. Jeg bliver helt glad over at jeg ikke er den eneste der har påført barnet en tvivlsom frisure. Jeg plejer ellers at være ret god til dét med hjemmeklipningen men denne gang gik det galt. Yngstebarnet ombestemte sig halvvejs og nægter nu at lade mig færdiggøre klipning. Således render den 4-årige nu rundt med trimmer-kort hår i nakken (HELT op til toppen af issen!) og med langt pandehår der går ned i øjnene. Han ligner noget straight out of the trailer park, men han synes selv det er SÅ flot og siger betaget “wow” når han ser sig selv i spejlet. Jeg ved ikke… måske er det en god ting?!

    1. Hvor sejt Kristina – jeg giver den fuld smadder på hjemmeklipningen uden at være god til det 😂 Det lyder som en meget fancy frisure din 4-årige har fået sig! Men altså… så længe han er glad? Det tænker jeg i hvert fald altid, når afkommet kommer ud af døren med tvivlsomme looks 🤷🏼‍♀️ (og mon ikke han går med til at færdiggøre klipningen, når pandehåret bliver for irriterende?)

      1. Tænker samme og beundrer faktisk lidt hans enorme selvtillid (alternativt mangel på stil, alt afhængig af hvilke briller man har på). Tænker umiddelbart også at dit lockdown-look er i kategorien “jeg hviler i mig selv og mit udseende”. Du ser bragende godt ud jo 😀 Og Povl Kjøller holder stadig, så Lillesøster er klart med på trendy-vognen. Well done you!

  2. Okay, okay, okay… Hvordan kan du se den svenske udgave af Gift ved første blik? Jeg googlede hastigt, men blev skuffet, da SVT Play meddeler mig “Programmet kan bara ses i Sverige”

    1. Åh nej! Jeg har YouSee, og der ligger det (søg på Gift ved første blik) – OG med danske undertekster! Jeg håber det lykkes 😍👏🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *