Uncategorized

Status pt. #56

… Lillen ville gerne tegne i min nye notesbog, og jeg sagde til den 4-årige, at det måtte hun gerne, hvis hun lavede noget flot til mig. ”Jaja, mor” svarede hun, og resultatet var ovenstående (… der står LORTEFUCK PRUT, skulle man være i tvivl).

… Jeg er af en eller anden årsag begyndt at lægge mærke til, hvad det er for nogle fugle, der drøner rundt i gården og på min altan (og hvad for nogle lyde, de siger). Jeg har det som om jeg er blevet 100 år gammel, sådan lige pludselig.

… Forleden poppede der en reklame for kristen-dating op på min computer. Jeg ved ikke helt, hvordan reklamen fandt vej til mig, for jeg har aldrig været medlem af folkekirken (eller nogle andre kirker, for den sags skyld) og er temmelig afsat.

… Lillesøster rynker brynene, vifter med hænderne og siger ”NEJ!” hver gang jeg prøver at synge en børnesang for hende.

… Til gengæld fik hun i går øje på et billede af smukke, smukke Pernille Teisbæk, pegede på det og udbrød ”MOR!” – så hun er tilgivet.

… Vi er på vej i sommerhus i Ebeltoft (eller Æbletoft, som Lillen siger… og det bliver ikke mig, der retter hende). Børnos har pakket random Burger King-legetøj, indtørrede tuscher og plasticarmbånd fra tandlægen. Min mand har pakket fiskegrej, pizzasten og flintestarter – og jeg ved ikke helt, hvad jeg fik hældt ned i min taske. Jeg tror det bliver alletiders, især hvis vejret bliver lidt bedre. Hvis nogen ligger inde med ting vi skal se eller smage i Æbletoft, så skriv endelig!

… Og nu kommer jeg i tanke om, at der kommer en skadedyrsbekæmper på besøg i vores lejlighed i eftermidda (der har været skægkræ i opgangen). Vi er kørt fra en lejlighed der ligner et bombekrater med vasketøj og legetøj udover det hele – så det var da helt synd for ham skadedyrs-manden. Og lidt pinligt for os.

2 thoughts on “Status pt. #56”

  1. Æbletoft er SÅ sødt <3 Æbletoft turistbureau burde agitere mere for det navn, for hvad er Ebel egentlig?
    Jeg tænker, at skadedyrsmanden tager oprydning og det hele, før han går.
    Som komfurmanden sagde til mig, da jeg nærmest kravlede ind i mig selv af flovhed, da han flyttede komfuret ud – "jeg har set det, der er værre derhjemme" !

    1. Enig – Ebel giver jo ikke nogen mening 😂 Skadedyrsmanden havde ikke ryddet op, men til gengæld virker han til at have overlevet forhindringsbanen af legetøj og nullermænd, så det er vel egentlig fint nok. Sødt med komfur-manden, det er jo lige præcis det, man har brug for at høre i sådan en situation 👏🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *