Uncategorized

Status pt. # 6

Godt:

-Jeg har lige taget ”Gift ved første blik”-testen på Politiken.dk, og blev psykologen Gert. Jeg frygtede at blive Ulrik, så det er godt. Det er også godt at jeg har en hverdag, hvor jeg har tid til at tage den slagstests midt på dagen.

-Forleden blev min søde, 18-årige fætter ved med at omtale Lillen som ”den”. ”Sover den om natten?” og ”hvad spiser den?”. Hans ansigt var intet mindre end priceless, da jeg svarede, at hun skam nød en god bøf bernaise og et glas rødvin.

-Lillen har fået nye sutsko, og jeg synes de er edderspændt nuttede.

-Jeg har fået sådan en ting til at malke ud med. Det er altså en helt ny oplevelse at sidde dér med vakuum om pat’værket mens man drypper ned i en flaske. Virkelig smart, og virkelig usexet.  For slet ikke at tale om tegningen på brugsanvisningen – HVEM har så lange bryster!?

-Jeg er helt færdig over de her billeder. Hvem finder på at lægge sine nosser ind over feriebilleder?

-Lillen er den perfekte undskyldning for at komme for sent. Det er bare lidt mere cool at sige ”ja, jeg blev nødt til at skifte ble, da jeg havde pakket hende ind og var på vej ud af døren” end ”jeg havde ikke lige styr på tiden, og så skulle jeg lige have mascara på og skifte sko tre gange”, ikke?

-Honningsnitterne i Føtex. De koster næsten ingenting, men smager f.a.n.t.a.s.t.i.s.k!

-Jeg bliver så sindssygt glad for jeres kommentarer. Bliv endelig ved!

bllog6576

Mindre godt:

-Jøsses, det er blevet koldt! Da jeg var lille fik jeg lov til at være classy med nederdel uden på flyverdragten – nu ligner jeg bare en michelinmand med de 40683 lag af uld, strik og vindtæt materiale.

-I hele vinterhalvåret er mit garn udfordret: Jeg render rundt med en stor dreadlock omme i nakken pga. uldhalstørklæder, og det øvrige er bare fladt på hue-måden.

-Jeg er åbenbart begyndt at kalde Lillen for ”Fisen”. Jeg skal bare liiige passe på ikke at sige det for hurtigt…

-Mine fødder er vokset en hel størrelse under graviditeten. Hej-hej til 80% af mine sko.

-Min lillesøster skal til at skrive en eksamensopgave, og spurgte mig om en hurtig forklaring af socialkonstruktivisme og fænomenologi. Ahem. Det ligger altså ikke lige på tungen, når ens dage går med én på 65 cm, der ihærdigt prøver at slikke på de øverste knapper i cardiganen.

-Jeg har fået en selfie-stang af min mor. Og jeg har det lidt som om jeg er en nørdet turist, alene fordi jeg har den i mit hjem.

-I det her indlæg, havde jeg byttet Storebælt ud med Øresund, og jeg opdagede det først, da knap 200 mennesker havde læst det. Pinligt! Engang arbejdede jeg som receptionist, og en kunde sagde ”Jamen jeg kører tilbage til Lolland i dag” hvortil jeg svarede, at det så var heldigt at de havde genåbnet Storebæltsbroen efter nattens stormvejr…

-Der hænger sådan en grim flodheste-bamse over Lillens slyngevugge. Den anden dag fandt jeg ud af, at Søren har navngivet den ”Mor”. Temmelig akavet, når han siger ”skal vi hive i mor?” eller ”neeeej se, mor danser”.

10 thoughts on “Status pt. # 6”

 1. Første gang jeg skulle malke ud med maskine havde jeg fået fat i sådan en elektrisk satan. Jeg var til fest med mine veninder der dengang ikke havde børn, og jeg siger dig aftenens underholdning var reddet. “Eeeej der kommer faktisk mælk ud” udbrød de lige dele chokeret og fascineret!

 2. Herhjemme bruges kælenavnene Basse og Bølle flittigt. Det er så akavet når jeg blander dem sammen og siger Bøsse i stedet. Det går altid først op for mig hvad det er jeg siger, når de bebrejdende blikke rammer mig.

 3. Altså mine var store før og en graviditet og en gang vægttab har ikke gjort den kortere.
  .jeg kan seriøst nå så keg principielt kan amme fra mig selv…

 4. Hej Sofie,
  Jeg ville bare lige melde ind, at jeg virkelig nyder at følge dig her på bloggen! Tror det var DitteK, der anbefalede dig, dengang hvor lillen stadig lå inde i maven på dig.
  Såeeh, jeg vil egentlig gerne bare lige sige tak 🙂 … Og så lige én ting – har du egentlig nogensinde nævnt hvad lillens borgerlige navn bliver/er?

  1. Hej Stine! Tusinde, tusinde tak – det er jeg rigtig glad for at høre! Jeg har ikke skrevet Lillens rigtige navn her på bloggen. Det er fordi jeg tænker, at det jo er mig der har valgt at lave en blog – ikke Lillen. Derfor lægger jeg heller ikke rigtig billeder ud af hende. Jeg synes det er helt fint at andre gør det, men for mig er det denne her måde, der føles rigtig 🙂 God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *