Uncategorized

Status pt. # 9

Godt:

-Vi har bestilt vores vielsesringe. De bliver rigtig fine, og jeg glæder mig sådan til at få den på!

-Det kan godt være, at jeg er en kegle til at lave mad til voksne mennesker, men jeg er åbenbart den rene René Redzepi, når det kommer til babymos. Eller også er min baby bare virkelig ikke kræsen. Eller for høflig til at spytte den ud igen.

-Jeg har lavet en voksenflyverdragt. Og jeg har kæmpe optur på over den! Farvel strømpebukser under bukserne, og hej joggingbukser all day long – der er jo ingen der skal se dem alligevel! Søren synes, at jeg er en kæmpe nørd, men jeg tror, det er fordi, han er en lille smule misundelig.

-Vi er hoppet tilbage på Aarstidernes vegetarkasse. Det har jeg også optur over, for så behøver jeg ikke købe (særlig meget) ind, og så er der nogen der har bestemt, hvad vi skal have til aftensmad. Det kan godt være lidt op ad bakke at finde på noget hver eneste dag, når de eneste forslag man kan komme op med, er pizza og burger.

-Jeg var i går inde og se ”Den danske Pige”. Den var god. Jeg græd en del, og så har jeg fået et seriøst girlcrush på Alicia Vikander. Jøsses, hun er en laber larve!

-Søren er ved at lave burger med to slags pommes frites til aftensmad. Jeg er snottet, og det er jo synd for mig, derfor fik jeg lov at bestemme menuen. Godt jeg skal giftes med ham.

-Lillen er begyndt at pludre virkelig meget, og det er bare sindssygt sødt. Jeg smelter en lille smule indeni hver gang hun helt tandløs og lykkelig udbryder: ”Gyyyy” eller ”aaaaaa”.

-Jeg fik taget min professionelt-farvede-bryn-og-vipper-mødom forleden. Jeg lignede en midaldrende mand af sydlandsk oprindelse bagefter, men nu – et par dage senere – er jeg stor fan!

-Jeg hører Xanders nye single på repeat. Jeg var engang til koncert med ham på Christiania, og stod ved siden af en rigtig hårdkogt type – skaldet som et æg og temmelig overvægtig. Da Xander gik på scenen tog den hårdkogte sin hånd op til hjertet og kunne åbenbart alle hans sange udendad.

 

Mindre godt:

-Lillens yndlingsbeskæftigelse er (udover at prøve at få de små, tykke fingre i fjernbetjeningen) at kradse i sofaen. Er det en baby eller en kat, jeg har anskaffet mig?

-Jeg har på trods af en seriøs indsats på fastelavnsbolle-fronten tabt alle mine graviditetskilo. Bare ærgerligt at jeg har tabt min røv på vejen. Hvis nogen ser den, så smid gerne en kommentar.

-Min tandlæge blev ved med at sende mig mails om, at det er tid til tjek. Jeg reagerede ikke. Nu har de sendt en fornærmet mail om, at de ikke kan påtage sig ansvaret for mine tænder, hvis ikke jeg kommer til regelmæssige tjek. Gad vide om deres mailboks har PMS? Eller lige er blevet dumpet af nogen?

-Min Valentins-gave er altså en skuffelse. ”Men den kører jo på børste i stedet for at suge, og derfor kan den ikke klare alle dine hår” forklarer min kommende mand mig. Den kan heller ikke køre på tæpper. Så kan alting jo i princippet kalde sig for støvsuger, tænker jeg.

-Jeg og Lillen har været til babysalmesang. Hverken min indre Marxist eller Lillen kunne overskue situationen, så jeg tror ikke det er dér, vi kommer til at hænge ud.

-For et par dage siden gik jeg op ad den dér stejle bakke i Frederiksberg Have med barnevogn. Og jeg har stadig så ondt i lårmusklerne at jeg går som én, der har haft et uheld i underbukseregionen. Heldigvis har jeg en smart voksenflyverdragt, der opvejer (lidt) for det:

voksenjoe

4 thoughts on “Status pt. # 9”

  1. Du ligner på ingen måde en nørd! Jeg sad på Kaffe plantagen i går da du spankulerede forbi i din mega lækre dragt og jeg blev så misundelig! 💥
    Det havde virkelig gjort hjemturen med tvillingevognen til en fest at have sådan en 😄
    Og det med den flade røv tror jeg måske bare er noget der hører med når man har fået børn ? 🙈

    1. Tak! Hvor er det sødt af dig 🙈 Åh jeg tror du har ret – bare ærgerligt at hVe fået en pandekager istedet for en numse, når man på ingen måde gider gøre noget ved det, ikke? Go weekend til dig og tvillingerne!

      1. Det er selvfølgelig rigtigt 😉 Jeg har faktisk været oppe og nede af bakken i Frederiksberg have en del gange og synes faktisk man begynder at kunne ane en røv derinde et sted 🙈

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *