Uncategorized

Status pt. – charter special #2

(Det er egentlig lidt snyd med en charter-status, for jeg befinder mig lige nu på Amager med en sovende baby og en fandens masse vasketøj. Vi kom hjem igår aftes efter en lang rejsedag. Jeg nåede aldrig at udgive nedenstående mens jeg var på ferie, fordi strand, buffet og børn ligesom optog de sidste dage. Men i får dem alligevel! Ja ja, selv tak!)

* * *

…Lillen har fået to hoppebolde i en automat, og hun vogter dem som var det guld og myrraskær. Af andre skatte der er blevet fundet kan nævnes skallen fra en pistachenød og en lille bitte plasticperle. Min lille, nuttede hoarder ❤️

…Hoarderen har også “vundet” to store, crappy bamser i hotellets spillehal, og de fylder halvdelen af kufferten. Alletiders.

…Jeg kan overhovedet ikke finde ud af at have bikini på, fordi jeg for en gangs skyld har bryster. Det føles helt forkert og lidt ustyrligt.

….Men ovenstående er også lige meget, for når det er tredive grader og man er babyens drikkedunk, så har man ikke en baby hængende i max 5 minutter af gangen. Og de bliver typisk brugt på at tisse og/eller hente cola – ikke på at lave bomber i poolen.

…Apropos pool, så var der skum-disco ved højlys dag forleden. Høj zumba-musik, rytmeudfordrede guider og en skumkanon. Very 90’s. 

….Man kan købe nogle kæmpestore klemmer alle steder hernede, og det tog mig lang tid at regne ud hvad de var til: Det er til at klipse håndklædet fast til solstolen med! Det er virkelig rutineret – lidt ligesom at have egne brikker med til banko, tænker jeg.

….Man kan også købe en “manicure waxing” og det er lige før jeg overvejer at booke en tid, så jeg kan finde ud af, hvad dælen det er. Er det hvis man har meget behårede fingre og uplejede negle? Eller?

…Jeg mødte hvad jeg næsten er sikker på var en lille haj, da jeg vovede mig i vandet ved stranden. Jeg hvinede højt og spænede ind på land (svært jf. ustyrlige bryster), og jeg har ikke tænkt mig at gå længere ud end til anklerne fremover.

…“Farfar hvorfor har du bryster?” Spurgte min førstefødte. “Det er fordi farfar godt kan lide rødvin” svarede han. Min svigerfamilie er virkelig alletiders. Og tænk, at jeg er så heldig at komme med dem på ferie.

 

2 thoughts on “Status pt. – charter special #2”

  1. Vasketøjet er ALTID den bitch, der ler sidst, men bedst. Men det lyder som en formidabel ferie! Jeg tror på dig, med det med hajen: De er over det hele, selv på meget, meget lavt vand… Jeg har måske (*host*) set for mange film om den slags, men jeg er altid parat til at spurte mod land – med eller uden ustyrlige bryster.

    1. Tak for støtten! 😅 det var sgu svært at løbe med de bryster dér, men jeg er taknemmelig for at jeg trods alt var hurtigere end hajen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *