Uncategorized

Status pt. – charterferie special #1

Babyen tog flyveturen sydpå helt og aldeles chill. Den sov hele vejen, mens jeg pyntede dens outfit med karrydressing jf billedet ovenfor.

I flyveren lyttede jeg til ‘Prop og Berta’ på lydbog i halvanden time, fordi jeg havde taget en masse underholdning med til Lillen, men absolut ingenting til mig selv. TY-TE-BØVS! TY-TE-BØVS! En venlig sjæl lånte mig dog et blad til sidst (som jeg også spildte karrydressing på. Sorry).

Mine sideherrer var i øvrigt to pensionerede fiskere fra Hirtshals. De var hjælpsomme, flinke og meget snakkesagelige – problemet var bare, at kjøwenhavnersnuden her ikke forstod halvdelen af, hvad de sagde. Pinligt! 🤦🏼‍♀️

I bussen til hotellet fortalte guiden, at hej på spansk hedder hola, og vi skulle i kor sige “hola Luis” til buschaufføren. Stakkels Luis, der skal høre på det hver eneste dag. 

Her er varmt og herligt, og bortset fra et formiddags-show med en mand i delfinudklædning og dertilhørende fjollet musik, er her også dejligt fredeligt. Ahhh, lyden af palmer og cikader!

Jeg kan slet, slet ikke styre det der cola ad libitum. Og Lillens kost består af 98% pommes frites. Det er lige som det skal være. 

Dog kalder den kæmpestore kagebuffet kælent mit navn, men jeg spiser ikke rigtig noget fra den, fordi det ville være synd for min æggeallergiske 3-årige, hvis mor guffede alt det, hun ikke må smage. Og ja, aftensmaden føles på dén måde lidt som et afbrudt samleje.

Jeg sagde til Lillen at jeg elskede hende mest i hele verden. “Jeg elsker dig til på mandag” svarede hun. Iskold type. 

Alt er godt, med andre ord. Møs fra hotelværelset, hvor lyden af aircondition blander sig med børnesnorken. Om lidt rækker jeg henover babyen for at holde min mand lidt i hånden (topmålet af ferieromantik) og lukker øjnene, for i morgen er der en ny dag fyldt med solcreme, cola og vandpjaskeri ❤️

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *