Uncategorized

Status pt.

Godt:

Alle synes man ”stråler” og ser dejlig ud – også selvom man er småfedtet og iført joggingtøj.

Jeg har god hårdag (næsten) hver dag.

Jeg har fået store bryster! Nu ved jeg fx hvordan det er at ha kavalergang! (Hvis de bliver her, så skal jeg kun gå i sådan nogle over-grænsen nedringede toppe i det fineste polyester… og evt. overveje at lade dem samarbejde med kunstige negle, forkert farve foundation og en mørk lipliner. Man er vel fra Vestegnen)

Det er sindssygt hyggeligt at mærke, når der bliver bøffet rundt inde i maven.

Jeg kan gro nogle killer kløer. Farvel uduelige, tynde skravl der forsøger at ligne negle.

Det er for vildt at følge med i Lillen’s udvikling. Tænk at kroppen er så sej, at man kan stå helt intetanende nede i Føtex og være i gang med at producere øjenbryn og tarmsystemer inde i maven.

Barsel! Så kan man fx handle sammen med alle de gamle om formiddagen og det er helt, helt legit at sove til middag.

Jeg kan spise rigtig meget kage uden at blive mæt – igår var det romkugle, idag hindbærsnitte(r). Og det er helt ok at spise de der tarvelige Kinder mælkechokolade umiddelbart efter morgenmad.

Man kan stille ting på maven, så det man har brug for, aldrig er langt væk. Kan være praktisk med noget, man skal skynde sig at spise inden det smelter – fx isdessert.

Det aller bedste: Jeg får en sød og dejlig lille baby – lige om lidt! Hvis jeg havde været 10 år, havde jeg lavet sådan en klip-af-kalender af en skæv strimmel papir. Nu er den bare oppe i mit hoved, men nedtællingen er i dén grad begyndt!

 

Ikke helt så godt:

De der nye bryster er helt sindssygt ømme.

Jeg har sådan cirka 3 forskellige outfits at vælge imellem. Hver. Eneste. Dag. Jeg troede at graviditetstøj var noget, man kunne bruge hele vejen igennem – men nu er jeg for tyk til både  mine jeans og mine nederdele. The struggle is real!

Jeg har fået en lugtesans som en schæferhund. Nogle gange sejt nok, men oftest virkelig åndssvagt når naboen ryger fede på deres altan, der er en bumset teenager der lugter af chips med surcreme og løg i S-toget eller der er nogle, der tror, de kan lave en hyggefis uden at blive bemærket.

Jeg har fået en åresprængning (!!!) på benet.  Det ligner en slags skattekort, og får mig til at føle mig i målgruppen for de der reklamer for støttestrømper, der lige nu kører på TV.

Jeg skal tisse 2 gange i timen. Mindst. Til gengæld er jeg konstant tørstig – som en dranker efter den første morgenbajer.

Jeg har haft mit livs første madforgiftning, af et dårligt æg i Cambodia. Åbenbart er man mere modtagelig for den slags, når man er gravid. Jeg har ellers altid svoret, at jeg kunne drikke af Ganges, og stadig have det rart indeni – men det er altså ikke rigtigt, kan jeg fortælle Jer.

Jeg har det 20% varmere end alle andre. Stakkels, stakkels kvinder i overgangsalderen og andre, der normalt døjer med at have det virkelig varmt.

Når folk, jeg ikke kender så godt, rører ved maven. Hvis de snitter navlen (der buler temmelig meget ud og er temmelig øm) får jeg lyst til at prikke deres øjne ud – langsomt og smertefuldt.

Det føles efterhånden som om at visse steder på indersiden af maven er dækket af blå mærker – jeg tror det er en kvindelig Kessler, jeg pt. arbejder på. Men så kan jeg da mærke at jeg lever, som man siger.

Nogle gange kommer jeg til at placere mig selv i en stilling, jeg ikke selv kan komme op af. Lidt ligesom en bille, der er blevet vendt på ryggen. Sure ain’t pretty!

 

DSC01366

4 thoughts on “Status pt.”

  1. Man kan godt være storbarmet uden at været dyppet i polyester (og i virkeligheden have en meget genert klaver-indgang) og man behøver ikke at være gravid for ikke at have en kage-grænse. Det kaldes – for os udvalgte få – en cyklus. 😉

    Jeg glæder mig (næsten lige så meget som Marie) til at se jeres pige!

    1. Haha, true that! Kage-cravings kan bestemt komme i forbindelse med cyklus, men forestil dig en 9 måneders lang craving 😉 Tak Jose, jeg er godt nok også spændt, og det er jo lige om lidt! Tak for din kommentar og ha en dejlig eftermiddag 🙂

  2. Skønt! Elsker allerede din blog 😀 Faldt over den via et link fra Mamaprofylax. Jeg har selv termin imorgen – hvornår er jeres lille bestilt til?

    Mavepuf fra en anden Sofie

    1. Tusind tak fordi du vil læse med 🙂 Spændende med termin – og held og lykke når det går igang! Jeg er sat til den 11. august – meeen mon ikke hun bliver derinde lidt endnu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *