Uncategorized

Sten, geder og små øksemordere

 

Jeg har netop fulgt Lillen i vuggestue. Det tog cirka 40 minutter at tilbagelægge de 300 meter, og undervejs fik jeg foræret 9 blade, 17 sten og vi fik drejet på 3 pedalerne på 3 forskellige cykler.

Weekenden er gået hurtigt. Den har været fyldt med øksemordere og hekse i børnehave-alderen (synet af en 4-årig i klapvogn med maske og en kæmpestor lege-økse er altså noget for sig) og en tur på legeplads med smukke efterårsfarver sammen med babybuddy Mollie og hendes mor:

dsc04152

Lørdag var vi en tur i ByOasen for kigge på kaniner og geder – sidstnævnte var en lille smule frygtindgydende, fordi de var cirka tre gange så store som Lillen. Altså Lillen rystede ikke i (thermo)buksen, men moren syntes de var liiige lovligt store.  Søren havde tømmermænd efter fredagens herre-madklub, så på vej hjem provianterede vi en dejlig kombination af pizza fra yndlingspizzariaet La Foreta på Istedgade samt pølsehorn, kakaomælk og æbleskiver. Ikke at der skal lyde noget brok over den menu herfra, forstås 😉

Jeg synes virkelig at det er sjovt at være mor til nogen på 14 måneder og nu forstår jeg godt at man kan få lyst til at sætte flere mennesker i verden. Tænk at have lavet én, der kan vinke til kaninerne, uddele high-fives, løbe efter nogens hund, grine når der gynges og spise bananpandekager og figenstænger som fik hun penge for det. Hun er altså en fantastisk sjov og pudsig lille dame. Og så har hun i weekenden lært at gøre sådan #proudmom:

Den lille dame var i øvrigt i zoo med hendes mormor og moster igår – Søren og jeg skulle nemlig noget meget, meget spændende og voksent! Det var noget med en byggeplads og frosne fingre, og om et par dage skriver jeg mere om det. Se dét var vel nok en spændende cliffhanger!

Ha en dejlig mandag!

 

2 thoughts on “Sten, geder og små øksemordere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *