Uncategorized

Tak og tørre tal

TUSINDE tak for alle kommentarerne på det seneste indlæg! Jeg var lidt nervøs for, om jeg skulle ud i en dum situation, hvor jeg selv var nødt til at opdigte nogle kommentarer – men heldigvis ikke! Og tak for al rosen, jeg bliver helt rød i kinderne altså <3

Nu har jeg aldrig været sådan rigtig skarp til tal. Helt det modsatte, faktisk. Jeg brugte et halvt år i det Herrens år 2007 på at supplere min matematik fra gymnasiet – tiden gik primært med at glo huller i luften, drikke lyserøde smoothies fra 7/11 på Kultorvet og kaste müslimix i svælget. Jeg fattede overhovedet ikke hvad der foregik på tavlen, og præsterede også en to-cifret karakter til den skriftlige eksamen. Så må I selv gætte, hvilke cifre det var 😉 Alligevel vil jeg vove mig ud i at lave lidt statistik på Jeres svar:

-De fleste af Jer er mødre, og endda til små børn. Der er også en god bid der ikke er mødre – jeg er meget flatteret over, at I alligevel har lyst til at læse om bleer, skemad og mommy-life!

-Der er lige mange af de 25-29 årige, som der er 30-35 årige.

-I er klart gladest for hverdagsindlæggene og for status pt. Ikke så meget af shopping-indlæggene.

Skønt, så ved jeg hvem der læser med! Og jeg håber, at I har haft en forrygende Onsdag. Jeg har brugt dagen på at cykle i regnvejr, smalltalke med personalet i Lillens institution, leget titte-bøh i tippien og så har jeg været tvunget til at lave aftensmad.  I forbindelse med sidstnævnte  har jeg stukket en hvid løgn: “Er det her peberfrugter?” spurgte Søren og fiskede en stor klump rød ting op af tallerkenen. “Ja… ja det er”  svarede jeg. Det var det ikke – det var en kreativ fortolkning af finthakket chili. Undskyld eventuel ildebrand i munden, og så håber jeg at jeg ikke skal lave mad igen foreløbig. Lillen sover, og jeg vil smække benene op.  God aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *