Uncategorized

Tak, trold og taske

Tusinde, tusinde tak for de søde kommentarer – både er og på Facebook <3

Nu er det tid til ferie på den lidt mere almindelige måde: Sove længe. Spise croissanter til morgenmad. Kysse babyen og hinanden lidt ekstra. Gå en tur ved vandet. Dén slags. Jeg har også købt mig selv en lille gave: En fin, lille, blomstret taske der lå og kaldte på mig i Galeries LaFayette.

taske

Sådan er det jo, når man har oplevet noget dumt – så må man få en lille gave. Ligesom dengang man fik en trold med strithår efter et besøg hos skoletandplejen. Vores skoletandplejer var altid ved at kvæle børnene, fordi hendes bryster hang ned i hovedet på os og hendes fingre lugtede af Prince, så egentlig burde vi have haft to.

Sørens forældre er kommet på besøg, og sammen med Søren er de kørt en tur til Monaco for at kigge på kæmpestore både og spise frokost. Imens holder jeg skansen herhjemme: En kop kaffe og lidt skærmtid i solen (og dertilhørende sammenknebne øjne for at kunne se skærmen), imens Lillen tager sig en formiddagslur i vognen. Jeg tror vi begge havde brug for at slappe lidt af, og bare kigge på hinanden de næste par timer, så dét passer mig aldeles glimrende.

Kan I have en fantastisk dejlig weekend, søde læsere! Og tak igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *