Uncategorized

Things you’ll do for love

Vi havde netop været en tur i genbrugsbutikken, Lillen og jeg. Hun havde forelsket sig i en Frost-paraply og pakke med forskellige slags overskæg, og jeg betalte en en tyver for hele herligheden i kassen. Og så gik vi i Netto, med skæg på, fordi min streetcredit og forfængelighed åbenbart blev skyllet ud med vandet fra fødekarret et sted i Hvidovre for lidt over fire år siden.

Vi legede, at jeg var faren (og Lillen var sig selv, fordi hendes skæg pludselig var alle andre steder end under næsen) – og så stod hun dér midt i spot-varerne og råbte “faaaar!” efter mig, og var ved at revne over, hvor sjovt det var at have en mor med skæg på. Og jeg lavede min allerdybeste stemme, da jeg svarede hende. 

Bevares, det var da meget skægt (badum-tisj), lige indtil vi mødte Walter fra børnehaven og hans far, som jeg ikke kender, og det på en eller anden måde blev lidt akavet sådan at stå dér og smalltalke med joggingbukser på, en klirrende øl-julekalender i vognen og en omgang grå plastic-pels midt i femøren. Jeg tog skægget af, krøllede det sammen og lagde det i lommen. 

Og så var jeg bare moren, igen. 

1 thought on “Things you’ll do for love”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *