Uncategorized

Tiger på spring og spinat på afveje

Jeg har egentlig haft en dejlig weekend. Det har været sådan én med takeaway-pizza, pandekager til morgenmad, efterårssol og gåtur ved Utterslev Mose. Der ligger jo nogle sindssygt smukke huse dér! Hvis jeg nogensinde vinder i Lotto, så køber jeg en ordentlig klods med udsigt ud over mosen (og en Børge Mogensen safaristol til at stille inde i klodsen).

mose

Jeg har sovet temmelig lidt, men til gengæld har jeg drømt, at Lillen fik en lillebror, der hed Hektor – desværre glemte jeg, at jeg skulle holde barsel, så stakkels Hektor kom i dagpleje, da han var få timer gammel.

Og så har jeg siddet virkelig, virkelig meget ned. Vi har nemlig en lille tiger på spring herhjemme. Den vejer cirka seks kilo, har små tykke fingre og store øjne, og så vil den helst ligge med et bryst i munden h.e.l.e. tiden…  Som om undertegnedes numse ikke var blevet stor og flad nok af at være gravid. Det er meget hyggeligt og dejligt, men også liiidt op af bakke, at der opstår undtagelsestilstand hver gang brysterne skal ud og tisse, eller op og lave sig en kop kaffe.

Nå, men jeg har fået en ny blender (jaja, vild ungdom), så når jeg ikke har ageret buffet eller drømt om Hektor, har jeg lavet smoothies. Jeg lavede én med gulerod og ingefær, men den smagte en lille smule af toiletrens, så den tror jeg ikke, at jeg laver igen. Så var dét, at jeg lavede en med spinat, banan og vanille, og det var et kæmpe hit! Jeg har altid synes, at spinat og den slags var grueligt på afveje i smoothies og sådan, men jeg har altså overgivet mig. Hvis der var nogen, der skulle have lyst til at gøre mig kunsten efter, er opskriften her:

Til to store smoothies:

2 bananer

2 håndfulde frisk spinat

2 appelsiner

6 spiseskesfulde yoghurt naturel eller skyr

Et nip vanille – enten fra en vanillestang eller Urtekrams vanillepulver

Tilberedning tror jeg ikke behøver nærmere uddybning, og i forhold til servering kan jeg ikke anbefale sugerør af papir. Det kan godt være det er pænt og blogger-agtigt, men for dælen, hvor er det en åndssvag idé. Det er jo ikke ligefrem lækkert at drikke af vådt pap, vel? Til gengæld tror jeg en form for party-sugerør vil gøre sig ganske fremragende – fx sådan nogle med sølv-strimler eller folde-ud-flamingoer på.

smooth

Jeg håber I har haft en fantastisk weekend og får en hyggelig søndag aften – her står den på Netflix-serien Narcos, babybad og grøntsagslasagne <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *