Uncategorized

Ting jeg virkelig ikke bryder mig om #1

1) Når naboen skændes ud over hele gården, og manden råber noget sødt a la: “Fuck dig din nederen luderkælling”. Jeg får sådan lyst til at fortælle dem et par borgerlige ord om kommunikation og privatliv…  Og egentlig også om, at man ikke skal gå rundt i joggingtøj á la DDR med mindre man hedder Mø og har et BMI indenfor normalområdet – men det er vist en anden snak.

2) Når man kommer på arbejde, og opdager en KÆMPE klat indtørret øllebrød (håber jeg) på den svinedyre striksweater. Som jeg gjorde igår, fx. Selvom jeg ikke har haft sådan rigtig rent tøj på siden 2015, vænner jeg mig aldrig helt til det.

3) Volbeat.

4) Når bagerekspedienten ikke bruger handsken, men derimod klør fem, til at tage mit overpriced müslibrød med. Nogle steder gør de det konsekvent ikke – fx dén bager, der ligger tæt på mine forældres hus. Det er sådan en bager med brune fliser, lunken kakaomælk og masser af fluer. De har altid har givet en fuck for sådan noget med handsker, og de kunne lige så godt  tage wienerbrødet på samme måde, som Kirsten skænker en fræk fadøl på nede i Istedgade.

5) Når jeg er for doven til at afkalke min elkedel, så der kommer små stykker kalk ned i min kaffe. Jeg bander gerne over det i +/- et halvt år, før jeg tager mig sammen til at gøre noget ved det.

6) Ordet/udtrykket “quinde”. Som i: “Hun er bare SÅ meget quinde” eller “en livsglad quinde på 57 somre”. Jeg kommer sådan til at tænke på en dame med lidt for kort hår, lidt for mange hedeture og lidt for blå rødvinstænder. Hvis der nogensinde er nogen, der skulle finde på at omtale mig som en quinde, vanker der flyveskaller.

7) Giraf-sprog. Det burde forbydes. Sådan nogle mennesker der vifter med armene, kigger én alt for intenst i øjnene mens de siger noget i retning af: “Når du siger det, så føøøøler jeg, at du giver mig kritik, og så bliver jeg lidt ærgerlig, for jeg oplever selv..bla…bla…”. Ja, det var da surt, men jeg synes bare din idé var røv dårlig. Færdig.

8) At jeg, selvom jeg bliver 30 næste gang, har det sådan her, h.v.e.r. gang jeg forvilder mig ind i apotekets intim-afdeling:

 

 

10 thoughts on “Ting jeg virkelig ikke bryder mig om #1”

  1. Hej Sofie. Ville bare sige, at dine blog indlæg altid er en sand fornøjelse at læse – du er sjov, skriver godt, og jeg har det på samme måde med kalk i elkedlen. Jeg følger trofast med 👍

  2. Denne liste og din meget romantiske Valentines var vand på min mølle. Jeg fik sjovt nok en dunk eddike af min mand igår, inden han tog i øvelokalet og lod mig putte tre børn. Men så spiste jeg en plade marabou og en scone til Gift ved første blik, og så var det faktisk ret hyggeligt det hele.

    1. Årh, vi lyder som den helt samme type! Marabou og GVFB redder (næsten) alting. Og eddike er vel også en slags omtanke 😉

  3. Åh, den reddede altså lige min dag 🙂 (hedder det i øvrigt reddet eller reddede – efter ferien kan jeg tilsyneladende ikke stave længere)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *