Uncategorized

Ting jeg virkelig ikke bryder mig om # 2

1) Ordet kødsovs. Især brugt i sammenhængen ”jeg tror jeg laver en god omgang spaghetti kødsovs”. Det hedder det jo ikke! Spaghetti MED kødsovs. Eller spaghetti bolognese.

2) Dén der mode med at have bare ankler, selvom det er møghamrende koldt udenfor. Både fordi det er koldt og skørt, men også fordi alle de smarte 20-årige med bare ankler, Soulland-huer og afklippede jeans får mig til at føle mig som en halvgammel, småkikset mor-type. Men i det mindste har jeg ikke kolde fødder, okay?

3) Lyden af andre der spiser, når jeg ikke selv spiser noget. Årh manner, der findes næppe noget værre end at være fanget ved siden af én, der tygger hver eneste bid højlydt og længe – I ved, sådan én hvor kæbemusklerne rigtigt er på overarbejde.  Den lyd får mig helt ærlig til at overveje, om vold per definition altid er en dårlig løsning. Det samme gør folk, der larmer når de drikker noget varmt, i øvrigt. *sluuuurp*

4) Lugten af gammel fis, når man åbner en pakke leverpostej eller kødpølse. Alligevel er jeg villig til at fodre Lillen med noget, der 30 sekunder forinden lugtede af prut… Såeh…

5) Følelsen af at være okay kørende i hårpragten, indtil man træder ind i et prøverum med dobbeltspejle og ser, at det kun er de forreste 6 cm. hår på hver side af ansigtet, der ser nogenlunde ud. Resten ligner en fedtet omgang kartoffelmos. Og nu vi er i prøverums-afdelingen: Det der særlige lys der får ens hud til at se ud som om den består af 85% hudorme, 10% rødme og 5% almindelig hud. Tak for det, prøverums-akitekter – I er garanteret alle sammen mænd.

6) Hvordan mine fingre føles og lugter efter at have spist en pose ostehaps. Ad. Kæmpe dilemma når man er for doven til at rejse sig og gå ud og vaske fingre, men alligevel ikke synes det er okay at røre ved noget som helst.

7) At have downloadet den dér hypede præventionsapp, besværet mig med at tage min temperatur og tastet ind, for derefter at få at vide, at jeg er lige til at ruge babyer på…. TRE UGER I STREG! Så er det da klart, at det er en sikker præventionsform? Sådan en app kunne jeg da også have lavet, og have grint hele vejen til banken mens jeg grinede smørret, i stedet for at sidde her med et termometer under tungen og 70 kroner fattigere? Jøsses, altså.

8) At finde en halv ostehaps bag gardinet, der efterhånden er mere levende end død:

ostehaps

4 thoughts on “Ting jeg virkelig ikke bryder mig om # 2”

  1. Nu får jeg lige en seriøs nærdødsoplevelse over den ostehaps dér! Gys…. Og når det så er sagt, så kunne det SAGTENS ske hjemme hos os!

  2. Måske kunne en “ting-du-virkeligt-elsker-liste” virke bedre på humøret og energien. bare en tanke…

    1. Jeg synes generelt bloggen er fyldt mer god karma, og indlæggene her et ment som en humoristisk lille note. Hvis ikke man bryder sig om den, er man hjertelig velkommen til at springe over 🙂 God aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *