Uncategorized

Ting jeg virkelig ikke bryder mig om #3

1) At rense opvaskebørsten efter man har vasket en skål med dej af. Ad ad. (Og det bliver ikke mindre nasty af at være en dovenlars og smide griseriet i opvaskemaskinen, kan jeg fortælle).

2) At jeg stadig ikke kan finde noget som helst i Bilka, og forleden brugte jeg en evighed på at lede efter børnetandpasta. Hver gang jeg handler har jeg det lidt som dengang jeg første gang fik lov til at tage S-toget alene ind til Strøget – jeg vidste godt hvad jeg skulle lede efter, men havde ingen idé om, hvordan jeg skulle finde derhen. Jeg syntes i øvrigt det var for pinligt at spørge nogen fordi jeg jo ikke ligefrem taler med jysk accent eller andet, der kunne undskylde vildfarelsen, og kom vist derfor aldrig længere end til Købmagergade.

3) Makrel i tomat. Det skyldes udelukkende at min kollega fortalte, at hun giver hendes kæmpestore hund makrel i tomat for at forebygge forhudsbetændelse. Ja, forhudsbetændelse.

4) Skovsnegle. Mage til ækelt dyr skal man lede længe efter. Uff.

5) At folk i Ørestad åbenbart er temmelig pernittengryn med, hvor man må holde sin cykel. Undskyld at jeg parkerer ladcyklen henne i hjørnet af et fællesareal, så du kan se det fra dit stuevindue hvis du kigger godt efter, hr. Grundejertype.

6) Banan-tråde. Altså de dér strenge der er på en banan, når man har skrællet den. BT skriver at “selve trådene minder lidt om en navlestreng, den tilfører nemlig næring og mineraler til bananen, derfor er den meget vigtig for, at bananen kan overleve.” Det gør det overhovedet ikke mindre frastødende. Banan-navlestreng.

7) Indkøbskurve med hjul på. Jeg synes de er klodsede og jeg kommer til at købe alt for meget, fordi jeg ikke har styr på, hvad varerne vejer (når altså jeg jf. pkt. 2 overhovedet kan finde noget at fylde i den). Og ved I hvad? De er også fulde af tarm-bakterier.  Se bare her.

8) At sommervejret er af den slags, der kræver strømpebukser…. Og on that note: Når hårene på benene stikker ud gennem strømpebukserne. Arrrhhhmen, altså! The struggle is real!

6 thoughts on “Ting jeg virkelig ikke bryder mig om #3”

  1. Ang. Dej:
    Lærte engang et tip om ikke at bruge børsten men istedet krølle et stykke sølvpapir sammen og rense skålen med det, lige til at smide ud bagefter.
    Skod for miljøet godt nok. 🙃

    1. Haha, jeg læste din kommentar lidt for hurtigt og kørte et stykke sølvpapir rundt på opvaskebørsten – det er altså noget værre griseri med små dej-klatter ud i hele køkkenet! Tak for tippet – jeg prøver med skålen næste gang!

  2. Jeg synes også, dej-opvaskebørster er noget af det klammeste. Jeg stiller skålen i blød og fjerner dejen med klør 5 og lader opvaskemaskinen klare resten af jobbet. Sådan undgår jeg dej i min opvaskebørste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *