Uncategorized

“Tjeløkke med hende!”

Tirsdagen stod i fødselsdagens navn. Lillen fylder et år om lidt, Søren fylder 30 (!!!) og min mor fylder 36 og et par måneder. Vi startede dagen med morgenmad på Granola på Værnedamsvej. Dér kan man få en morgentallerken der kun indeholder søde ting – pandekage, kanelbrød, kanelsnegl, chokoladepålæg og dén slags – så dén skyllede jeg ned med en kaffe og en gulerod-ingefær-juice. Inden vi skulle gå var jeg et smut forbi toilettet, og bedst som jeg sad og tissede, åbnede en dame døren. ”UH! UNDSKYLD” råbte hun chokeret, mens jeg krampagtigt hev op i mine bukser. Altså, findes der noget mere akavet?

Da jeg igen havde fået dækket skrævet til og Søren havde betalt regningen, satte vi kurs mod S-toget for at tage ud til tre gange fødselsdagsfejring i forstæderne. Vi blev stoppet af en (noget slingrende) herre, der stillede sig cirka 2 cm. fra mit ansigt og sagde: ”Undskyld jeg forstyrrer, men… tjeløkke med hende!”. Han pegede på Lillen og smilede så alle tre tænder var blottede. Om han syntes hun så nyfødt ud (AV!) eller om han fornemmede at hun skulle fejre fødselsdag selvsamme dag ved jeg ikke, men det var skam pænt af ham.

Det var smadder hyggeligt ude i forstæderne. Min pæne mand agerede grillmester og tryllede med pølser og grøntsagsspyd. Der var fødselsdagssang og gaver – Lillen fik både sko, dyr og legemad. Og så havde min mor lavet en lille bitte babyvenlig kage med ét lys i:

vera kage

søren 30 år

Det var en træt baby vi havde med hjem, og hun lagde sig – bogstavelig talt – til at sove ovenpå min hals. Selvom jeg godt kunne nævne en mere komfortabel sovestilling bliver jeg helt blød om hjertet når damen allerhelst vil sove helt tæt på sin moar. Min næsten 1 år gamle baby <3

4 thoughts on ““Tjeløkke med hende!””

  1. Åh det er vildt som tiden flyver!! Tænk for 1 år siden var vi to tykke trunter, der spiste masser af kage og bare ventede på at “poppe”:-) Nu har vi 1-årige der går i vuggestue..!

    1. Haha, ja ikke? Min farmor på nogen og firs insisterer stadig på at hun bliver “27 og nogle dage” 😀 tak for din søde kommentar og go weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *