Uncategorized

Travl på barsels-måden

Lige nu sidder jeg fast i sofaen med et lille varmt og snorkede menneske ovenpå mig. Jeg er ved at tisse i bukserne, men nænner ikke at flytte mig. Sådan er det vist at være mor.

Manner, hvor dagene flyver afsted. Jeg og afkommet har de sidste par dage været et par busy bees, på barselsmåden. Og med barselsmåden mener jeg, at det fx er MEGET vigtigt at få købt en ny deodorant, selvom den gamle stadig kan præstere. Eller at man forelsker sig i en bluse, og bliver nødt til at trille hen og købe den samme dag. Altså travl på den der måde, man kun kan være, hvis man egentlig ikke har travlt overhovedet.

Jeg har således været på strøgtur midt i efterårsferien (det behøver jeg ikke gøre igen de næste 25 år). Jeg har spist lasagne hos søde Anne på Nørrebro – Lillen lavede en ordentlig omgang bingo i bleen to gange under middagen, og den ene gang gennem tøjet, så hun er vist ikke rigtig til fint brug endnu… Jeg har travet Vesterbro tyndt i gråvejret, med P3 i ørene og kaffe i kopholderen. Jeg har fået blokket mine yndlingsstøvler (tak til post-graviditets-fødder).

Og så har jeg været til frisør. “Øh, jeg vil gerne have sådan noget lækkert 70’er pandehår ligesom Brigitte Bardot” sagde jeg, “men når jeg prøver at sætte det så…” – og det var her min frisør afbrød mig: “ja så ligner det et McDonalds-logo, jeg kan godt se det”, sagde hun. Nu er der jo ikke nogen der gider ligne restaurant Den Gyldne Måge oppe i pandehåret, så hun viste mig  et par tricks. Om ikke andet kan man jo altid maskere det med et pandebånd. Jeg har verdens bedste frisør; hun er sådan en der lægger mærke til, hvis folks tandkød ligner råddent kød og hun vil gerne holde fest i salonen med håndbajere og et tårn af summerbird flødeboller. Og så laver hun kun hår, hun kan stå inde for. Der kom fx en yngre herre ind, der gerne ville have afbleget spidserne i hans strit-hår (på 2002-måden), men han blev pænt sendt videre.

Jeg er sørme også startet i mødregruppe. Det er lidt specielt det der med at skulle tilbringe tid sammen alene i kraft af, at man har poppet babyer på nogenlunde samme tid. Så sidder man dér og spiser franskbrød og snakker om moderkager, selvom man fx ikke ved, hvad hinanden arbejder med. Men de virker søde, så det skal nok blive godt! Én af damerne tippede mig i øvrigt om dét, der hedder ToloKaffe. Det er et vildt smart koncept, hvor man downloader app’en og køber et kaffe-abonnement (fx 14 kopper for 199), der så kan indløses hos en kaffepusher i nærheden. Nu skal der edderfisemig køres noget latte indenbords!

Kan i have en fantastisk dejlig onsdag – eller det, der er tilbage af den!

sof 6

4 thoughts on “Travl på barsels-måden”

  1. Jeg tror jeg så dig trave med vogn indeholde lillen i går imens jeg travede med min. Noget i mig fik lyst til at sige hej, men åh gru om det ikke var dig + måske man fremstår creepy.

    1. Haha, det var virkelig trave, jeg gjorde igår – er helt træt i ballemusklerne idag! Du må endelig sige hej, hvis det sker igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *