Uncategorized

Tre øjeblikke, jeg ikke er stolt af

Da jeg i lørdags var lidt for ivrig under opvarmningen til familiegymnastik med den 4-årige og kom til at klaske hende så hårdt i ansigtet med min arm, at hun stortudede midt i rundkredsen, alt imens Kaj og Andreas bom tjikke bom-sang bragede ud af højttalerne.

 

Da jeg havde taget hul på en pakke snøfler, taget en bid og konstateret, at de var med saltkaramel og ikke smagte særlig godt – og derfor smed dem ud. Ti sekunder senere stod sukkerjunkien og fiskede dem op fra skraldespandens dyb igen, og maste dem ind i munden i en sælsom blanding af nydelse og væmmelse.

 

Da jeg i går brugte hele eftermiddagen på at lave lasagne, og den 4-årige tog en bid for derefter (iført Elsa-kjole og læbestift) at løbe hen til skraldespanden og spytte ud. Mine børn kommer aldrig til at tale om “mors mad” med et drømmende blik i øjnene og savl i mundvigen, vel?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *