Uncategorized

Tvivlsom manicure og feriestemning

Jeg har fået en ny manicure-dame. Hun er cirka en meter høj, noget utålmodig og så har hun tvivlsomme evner udi neglelak. Når jeg beder om at få neglelak på fingrene, så får jeg det – bogstavelig talt – på fingrene.

Men jeg får alligevel neglelak på ganske ofte, og det samme gør min mand. Og sofaen og stuegulvet. For det er Lillens yndlings-beskæftigelse for tiden, og neglelakken er den slags, der kan vaskes af med lunkent vand. Hun fik den af sin moster sammen med den dummeste gave, hun nogensinde har fået: En sæbeboble-pistol hjembragt fra Hanoi. Det er ikke bare en sæbeboble-pistol, den laver nemlig et lyd- og lysshow, der får selv det hidsigste provinsdiskotek til at blegne, mens den er i brug. Den lyser og larmer, mens den skratter ”BOOM BOOM BOOM BOOM, I WANT YOU IN MY ROOM” og jeg tror faktisk ikke jeg kan komme på en mindre oplagt sang at vælge til børnelegetøj. Eller vent, det skulle være ”i wanna suck on your lollipop” af DJ Alligator, men i har vist fanget pointen. Det er to af mange gaver, Lillen har fået i anledningen af hendes nye titel som storesøster. Ansigtsmaling, bøger, legetøj og en lyserød kuffert har hun også inkasseret.

Vi har masser af tid til at lege med alt det nye, for alle her på matriklen har tre ugers ferie/barsel. I forvejen flyder dagene lidt sammen, når man er på barsel, og det bliver ikke mindre af at ingen skal op og på arbejde og i børnehave. At være hjemme alle sammen betyder også, at der er gang i den – udover at amme, skifte ble og dén slags, skal der også tegnes med kridt, læses Lotte på Skadestuen for jeg-ved-ikke-hvilken-gang, spændes cykelhjelm, kigges på Ramasjang, skydes med vandpistol, spises is, pustes på hudafskrabninger og tegnes monster-familier. De voksne følger med så godt vi kan og så splatter vi ud i sofaen efter puttetid, inhalerer alle snacks i nærheden og snakker om, hvor heldige vi er med hele to fine, små damer i huset.

Men lige nu er her stille. Helt stille. Og det føles helt mærkeligt. YngsteFrikadellen sover i sin slyngevugge og ÆldsteFrikadellen er på legeaftale hos bedste-veninden ovenpå. Jeg har sat mig i sofaen (ovenpå en stor bunke vasketøj, der trænger til at blive lagt sammen, men det bliver ikke nu, haha!) med en kold “øl” og en pose chips. Jeg er igang med at forsøge at gøre min blog lidt mere lækker at se på, men det er ikke helt nemt når ens tech-skills kan ligge på et meget, meget lille sted. Men jeg har gjort mit bedste, og håber, at I kan lide det.

Ha’ en dejlig weekend!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *