Uncategorized

Venindebogen #11: Mød Mie

 

venindebogen

Kender I de dér blogs, hvor man tænker “YES”, hver gang der dukker et nyt indlæg op? Sådan har jeg det fx med Hvid Kaffe, Omveje og med Sneglcille. Og sådan har jeg det med nom de mie, fordi indlæggene altid er fantastisk godt formulerede, og fordi der drysset humor og sarkasme ud over det hele.  Der er ingen billeder af børn i douchefarvet tøj eller perfekte fastelavnsboller, men til gengæld er der Lego-figurer. Mie, damen bag bloggen, har været så venlig at svare på spørgsmålene i Venindebogen. Enjoy!

lego1

Mit navn er: Mie

Jeg er:  34 år gammel og bor: på Nørrebro sammen med min mand og vores tre børn, en dreng på snart 8 og tvillingepiger på 4 1/2.

Min livret er: Sushi. Og bøf stroganoff. Og tacos. Og confit de canard. Og pad thai. Og stenbiderrogn. Og bøf bearnaise og skindstegt laks med kold hvidvin og kinesiske dumplings og butter chicken og hakkebøf og friske sommerruller. Min livret er mad. Og mit yndlingsdyr er: Gris eller flodhest. Nok nemmest at passe den første ind i en almindelig husholdning.

Da jeg var lille drømte jeg om at blive: Journalist eller forfatter. Som voksen er jeg: Ikke journalist eller forfatter. Men ellers ok tilfreds.

Hvis jeg skulle beskrive mine graviditeter med tre ord, skulle det være: Overraskende, uproblematiske og desværre også depressive. Fandt først ud af under min anden graviditet at det åbenbart er en ting.

Jeg er dén slags mor dér: Serverer speltboller med varm kakao & skumfiduser…

Jeg synes det bedste ved at være mor er: At der er noget, der er vigtigere end mig. Og børnekrammere. Mmhhh…børnekrammere…

Den største udfordring ved at være mor er: At lade være med at lyde sur og træt og opgivende. Selvom man er det.

lego2

Jeg ville ønske at jeg, inden jeg blev mor, havde vidst, at: Alting er faser. Og at det er skidehårdt meget af tiden, men derfor kan det stadig godt være fedt.

Jeg er rigtig god til: At gøre det grå mindre gråt. Bage pandekager til mine børn en mandag morgen, booke en enkelt hotelovernatning, når vi ikke har råd til en hel ferie, servere gin & tonics på en onsdag (altså kun til de voksne…).  Og vil gerne være bedre til: At slappe af og nyde nuet.

Hvis nogen skulle snakke om mig bag min ryg, ville de nok sige at: Jeg er lidt for usikker. Og altid kommer for sent. Og så bander jeg meget.

Mit forbillede er: Anne Knudsen, fordi hun professionelt har lavet meget af det, jeg gerne ville – mens hun havde tre børn. Og min mand, fordi han er en virkelig god og nærværende far.

Sidst jeg gjorde noget jeg ikke er stolt af, var: I dag, da jeg råbte af mine børn. Men de var fandme også irriterende.

Når jeg skal være rigtig god ved mig selv, så: Lader jeg rodet være og spiser en pose chips foran fjerneren. Eller læser Weekendavisen.

Efter jeg er blevet mor har jeg lært at: Rigtig mange ting betyder uendeligt lidt. Så dem behøver man ikke gå og spekulere på.

7 thoughts on “Venindebogen #11: Mød Mie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *