Uncategorized

Venindebogen # 8: Mød Nicolai

 

venindebogen

Nu er det slet ikke kun damer, der må udfylde Venindebogen, så i denne her omgang har Nicolai fra bloggen De Normale været så sød at svare på spørgsmålene. Han er far til Aya og Alvin, og så er han lige blevet gift med børnenes mor Sebrina – i en meget smukt pimpet spejderhytte. Læs her om bl.a. mangel på søvn fordi éns gravide kæreste skal tisse mange gange hver nat og om, hvordan dét at blive far er det største (aawww)…

denormale

Mit navn er: Nicolai

Jeg er: 30 år gammel og bor: I Solrød Strand sammen med Sebrina P. Elken.

Min livret er: Koldskål og mit yndlingsdyr er: Hund.

Da jeg var lille drømte jeg om at blive: Meteorolog. Som voksen er jeg: Partner Business Manager.

Hvis jeg med tre ord  skulle beskrive, hvordan det var at være mig, da min kone/kæreste var gravid, skulle det være: Nemt, uden parfume (den lugtede meget grimt i den periode) og uden meget søvn (fordi hun skulle på toilettet mange gange hver nat).

Jeg er dén slags far dér: Er meget praktisk anlagt.

Jeg synes det bedste ved at være far er: Når man opdager at ens børn vokser og bliver større.

Den største udfordring ved at være far er: Altid at være rolig og fornuftig lige meget hvad ens børn serverer en for.

Jeg ville ønske at jeg, inden jeg blev far, havde vidst at: Vi skulle huske at bruge mere tid på at planlægge kærestetid uden børn.

Jeg er rigtig god til: Arbejde hårdt og grundigt. Og vil gerne være bedre til: At have tillid til nye mennesker og til at skabe relationer.

Hvis nogen skule snakke om mig bag min ryg, ville de nok sige at: Jeg kan virke reserveret.

Mit forbillede er: Ikke noget jeg tænker bevidst over fordi jeg gerne vil lære af forskellige mennesker som har hver deres styrker og positive egenskaber.

Når jeg skal være rigtig god ved mig selv, så: Træner jeg.

Efter jeg er blevet far har jeg lært at: Det er det største man kan opleve i ens liv og at børn giver meget mere mening til mig og mit liv.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *