Uncategorized

Verdens Dårligste Kone og grillpølser i regnvejr

Weekenden har stået på endnu mere fejring – denne gang i Fredericia hos Lillens farmor og farfar. Vi havde forestillet os noget med solskin, bobler på terassen og gæster til grill. Sommervejret udeblev, så i stedet havde vi regnvejr og gæster indenfor, men vi gik ikke ned på grill. Én ting har jeg nemlig lært: I Jylland griller man uanset vejret.

grill

Det var skide hyggeligt, selvom vejret svigtede. Lillen fik så mange fine pakker. Et legekøkken. Tøj. Den fineste, hjemmehæklede sky-pude. Søde kort. Hun er en heldig lille dame -tænk at være så elsket af så mange.

Vi fejrede også at Søren blev 30. Desværre havde undertegnede glemt gaven hjemme på Vesterbro. Og som om det ikke var fesent i sig selv, glemte jeg også hans fødselsdag. Så da Lillen vækkede os lørdag morgen var der ikke noget med sang og tillykke. Derimod lå der sådan en stor klump af ”jeg-har-altså-ikke-sovet-færdig-så-kan-du-ikke-lige-underholde-babyen” ved siden af fødselaren. Da hans forældre kort efter overfaldt ham med kram, morgenbrød og flag, havde Verdens Dårligste Kone det nogenlunde sådan her:

Heldigvis lykkedes det mig at få fragtet gaven over Storebælt. Jeg har længe gerne ville give ham er rigtigt voksen-ur, og jeg vidste at han gerne ville have et gammelt men istandsat ét af slagsen. Det lykkedes mig at finde ét hos Svajts på Blågårdsgade. Heldigvis blev han glad, og det klæder ham alletiders med sådan en omgang 1970 på håndleddet. Og han vil stadig gerne være gift med mig. Phew.

Vi kom hjem i går aftes, efter en tur med en vred baby og et smut forbi McD fordi nogen cravede pommesfrites sauce (og nej, der er ikke nogen der er gravide):

macen

Søndagsfreden har sænket sig over Vesterbro. Regnen trommer mod skråvinduerne, der er vasketøj og legetøj o.v.e.r.a.l.t, den 30-årige ser fodbold, Lillen tager sig en skraver og mor her har lige lavet sig en kop varm kaffe med den helt perfekte dosis mælk i.

Ha’ en dejlig aften!

5 thoughts on “Verdens Dårligste Kone og grillpølser i regnvejr”

  1. Orv, den bummert lavede jeg også i lørdags. Ups. Til gengæld sov den yngste til 0630 og det reddede hele dagen. Og måske også al det fodbold fødselaren også skulle til 🙂

  2. Jeg elsker det hele! Her skete det samme (bare omvendt), forrige gang jeg fyldte år. Jeg kunne ikke dy mig for at stå op og synge fødselsdagssang for fuld skrue for min sovende kæreste, som vågnede med en meget presset samvittighed!
    Men sådan et pænt 70’er ur kan klare meget <3 Tillykke med dem begge to!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *