Uncategorized

Weekend!

Jeg har edderfisemig haft en fin weekend! Det håber jeg også, I har. Det der barselskoncept er genialt, fordi der ikke rigtig er sådan nogen kedeligt noget, weekender hurtigt kan blive fyldt med – rengøring, efterslæb på arbejdet, tekster der skal læses til mandagens forelæsning og den slags. For mit vedkommende er det eneste, der skal holdes styr på, kaffeaftaler og hvad der skal handles ind – og det er altså liiige til at overkomme.

Fredag fik jeg besøg af min veninde Asta. Vi bagte hjemmelavede hindbærsnitter efter denne her opskrift, med party-krymmel, glasur og det hele. Det var overhovedet ikke særlig svært! Så hvis man har den slags tilbøjeligheder, er det noget billigere end Meyers – og det er gode husmor-point. Vi hjalp også Ganni på Gammel Kongevej af med nogle af deres udsalgsvarer (ja, selvtak), og så en film om et lesbisk forældrepar.

Lørdag var jeg ude og drikke morgenkaffe på et overskyet Vesterbro sammen med mit sidekick fra arbejde, Michala. Det er nogle fantastiske typer der er ude sådan en lørdag morgen på Istedgade – nogen snakker med sig selv, nogen drikke gulddamer til morgenmad og nogen snaver nattens scoring i gulvet op af en husmur. Senere kom mine svigerforældre på besøg. Vi gik ned på Kødbyens Madmarked og spiste stikkelsbær, kiggede på madboder og smarte typer, der nød solen. Til frokost fik vi smørrebrød på Dyrehaven på Sdr. Boulevard –  én med kartoffel, én med hønsesalat og skyllet ned med en sportscola. Dyrehaven har verdens bedste smørrebrød, men man skal altså være uforskammet heldig for at få en siddeplads. Om aftenen spiste vi på Madklubben, og jeg fik bær overhældt med varm, hvid chokolade (oh yes!) til dessert. På vej hjem gennem Strøget var jeg bange for, at jeg var ved at gå i fødsel. Det gjorde jeg nu ikke, for det var vist bare en kombi af for meget mad, en livmoder der var gået i træningslejr og for mange turister i zip-off bukser og hurtige solbriller,  der var dybt betagede af gøglerne. Altså, tænk at få penge og opmærksomhed for at kunne sidde stille mens man er guldfarvet…

Søndag var jeg på loppemarked på Bryggen med min veninde Maj. Hun havde fået sådan noget lækkert pagehår (som hun siger: Man kan jo ikke have sådan noget havfrue-hår, når man har et rigtigt voksenarbejde), og jeg er temmelig misundelig. Det var egentligt et fint loppemarked, så det er nok ikke sidste gang jeg har været dér. Senere var jeg på Nørrebro med min veninde Josefine, og drikke kaffe og gå en tur. Vi var nede og hilse på kaniner og geder ved Det Fri Gymnasium, og mængede os med alle løberne og første-date-parrene nede ved søerne (der var sågar en ung mand der brillerede med: Nå, men hvad med dig, kan du så lide ost? ). Jeg kørte stilen med bare ben, men det var altså noget koldt. Den danske sommer er godt nok noget ustabil i forhold til, hvad den vil.

weekend

Værs’go – en klassisk omgang folkeskolegrafitti (fnis!):

2015-07-18 10.01.07-1

… Nå, jeg vil gøre en ende på resten af hindbærsnitterne, drikke en kop the og blive sparket lidt op i ribbenene. Kan I have en dejlig aften 🙂

2 thoughts on “Weekend!”

  1. Elsker at læse din blog – nu i 35° graders varme…. Kaffen smager bare bedre med din læsning samtidig kære miss Soffy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *