Uncategorized

Weekendens karmaregnskab

Jeg har det pt. Sådan her:

Ynkelig. Færdig som gårdsanger. Og jeg stråler så dårlig karma ud over det hele, at jeg næsten ikke selv kan være i det… Fordi Søren ikke ville hente pizza til mig. Fordi det er koldt udenfor. Fordi min hals gør ondt. Fordi Lillen har været vågen 27629856 gange i nat because vuggestuepest. Fordi jeg har spist den sidste kanelsnurre. Og ikke mindst fordi mine fødder føles som to styks hakkebøffer. Mor her har nemlig gået fra Vesterbro til Ørestad… OG TILBAGE IGEN! Vi skulle til noget åbent hus i vores nye kvarter, og mens nogen nød udsigten fra Bella Sky, havde jeg travlt med at tømme samtlige glas med rodsfrugtschips og drikke gratis sodavand. Man bliver jo helt afkræftet af al den friske luft på Amager Fælled! Men pænt var det da.

amar

Men det går nok, at jeg stråler surt i dag, for i går var der til gengæld god karma over hele linjen. På vej hjem fra Føtteren, med favnen fuld af toiletpapir, fandt jeg en pung. Der var ingen kontanter i, men der var masser af kort – kørekort, sygesikringskort og alle mulige andre kort – samt en stak recepter. Jeg kunne se på kørekortet at pungens ejer var en årgang 1929. Jeg fandt frem til hende på krak, og ringede så. En spinkel kvindestemme svarede i den anden ende af røret, og da jeg fortalte, at jeg havde hendes pung blev hun fantastisk glad – ”Jeg har hverken sovet eller spist, siden den blev stjålet i bussen!” sagde hun. Jeg tilbød selvfølgelig at komme med den, for jeg forestiller mig at turen fra Frederiksberg til Vesterbro kan føles lang, når benene har båret rundt på én i 87 år. Eftermiddagssolen skinnede og imens Lillen snorkede i klapvognen gik Søren og jeg til Frederiksberg. Det var den sødeste ældre dame, der åbnede døren – tænk engang at stjæle fra sådan én! Tyven burde skamme sig!

Nu skal jeg catche op på  det nyeste afsnit af SKAM, og lure lidt på “Prinsesserne fra Blokken” på DR.dk. Man kan jo tage en pige ud af Vestegnen, men ikke Vestegnen ud af pigen eller sådan noget 😉 Og så vil jeg prøve at nyde resten af weekenden (eller de 10 minutter der er, til jeg dribler i seng, ha!) uden at stråle hverken det ene eller det andet – jeg tror nemlig karmaregnskabet står lige for nu…

2 thoughts on “Weekendens karmaregnskab”

  1. Du er vitterligt én af hverdagens helte, vidste du godt det? Jeg er sikker på, at den ældre dame har lagt en ekstra linje ind for dig i sin aftensbøn! At der så efterfølgende var lidt dårlig karma, det skal du helt sikkert ikke tage dig af… Come rain, come shine, som de siger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *