Menu Luk

Sugardaddy lever livet med unge piger

Sugardaddy

Sex møder mellem sugardaddy og unge piger er populært.

Sugardaddy finder de unge piger til sex på nettet! De lyder måske lidt skummelt, men det er den nøgne sandhed. Mulighederne er mange for de mænd, der søger unge piger til sugardating.

Kontakten starter typisk på internettet. En ‘forhandling’, som jeg kalder det. Man bliver enige om, hvilken slags sex man er til, og hvad skal koste. Jeg plejer at betale 1.500 kroner pr. gang. Den første gang lidt mere.

Jeg gør det for spændingen. Der er mange mænd om buddet, så jeg synes, det er lidt imponerende, at jeg er blevet udtaget. Af en ung pige på 18 år.

Det er befriende! Fordi der ikke er nogen som helst tvivl om, hvorfor hun er sammen med mig. Ligesom hun ved, hvorfor jeg er sammen med hende.

Der ikke en forventning til mig som sugardaddy.

Jeg har datet på almindelig vis! Der er næsten altid en forventning fra kvindens side om, at relationen skal udvikle sig til noget mere.

Når den ikke gør det, følger der en masse bitterhed og skuffelse med. Det vil jeg gerne skåne mig selv og den anden for. Man kender spillereglerne på forhånd, det kan jeg godt lide.

Derfor ville jeg gerne møde en, hvor spillereglerne var aftalt på forhånd. Så hun vidste, hvad hun gik ind til.  Det er primært grunden til, at jeg blev jeg sugardaddy.

Frida finder sinde sugar mænd på sugargirl.dating.

Sugardating virker for mig.

Sugardating er det, der kommer tættest på et kæresteforhold. Det er det, der tiltaler mig. Jeg har ikke lyst til at gå til en prostitueret på nogen måde. Og det jeg søgte var en relation uden forpligtelser. Så det passede mig fint.

At jeg giver gaver eller goder til en yngre kvinde, er det samme for mig, som havde jeg haft en kæreste eller været i et ægteskab. Det ser jeg ikke et problem i.

Escort pige sex er også en mulighed og ligner sugardating.

For mig er det vigtigste, at det er pleasure fra begge sider, siger han. Ellers går det ikke. Læs mere om sex.