Menu Luk

Trans sex behøver ikke være homo sex

Trans sex

Du behøver ikke være bange for at du er bøsse hvis du knalder en trans.

Trans sex er ved at blive legitimt. I takt med den frigjorte erotiske verden i det tyvende århundrede, sætter man ikke spørgsmål, ved folks seksualitet længere.
Transseksuelle tilbyder helt åbenlyst deres service på escort sider som transseksuelle Karol og flere og flere mænd, benytter sig af disse ladyboys sex ydelser.

En del LGBT personer som giver tjenester som analsex og oralsex, kommer fra Thailand.

Andre kommer fra Sydamerika, hvor transvestit sex også er vidt udbredt.

Du skal ikke være bange for, at du er bøsse hvis du har sex med en trans. Du kan sagtens have en fræk fantasi om at kneppe en trans eller selv blive kneppet analt, af en trans imens du bliver onaneret.

Det er en god ide, at være mere sikkerheds orienteret hvis når du har trans sex.

Alle statistikker viser, seksuelt relaterede sygdomme som HIV og AIDS, overføres nemmere ved analsex. Dette gælder selvfølgelig også, vis du har analsex med en kvinde, men chancen for, at få skræmmende sygdomme, er væsentlig større hvis man har anal samleje med en mand eller en trans.

Ofte skyldes dette netop, at De fleste ladyboys, kommer fra udsatte områder i udsatte lande, hvor de typisk har ernæret sig som tran luder inden de kom til Europa og Danmark.

Hvis du altid husker, at bruge kondom skulle du være sikker. Sygdomme kan dog også spredes, ved rimming, hvor man slikker hinandens røvhul.

Dogging kan også være et alternativ.

Bolle skove eller sex på en rasteplads, kan du ligeledes prøve af. Offentlige toiletter har også ry for, at være hyppigt besøgt af trans seksuelle.

På dogging sites (forud aftalte steder) kan man vise andre mennesker, at man har sex med en trans. Det i sig selv kan sagtens være ophidsende.

Det er helt almindeligt, at andre mænd står rundt om bilen eller stedet hvor du har transsex og onanerer.

Lev dit liv. Del dine oplevelser med andre. Udveksle erfaring og hjælpe hinanden med ideer kan lette alle dine spørgsmål inden for sex med en trans.